петък, 23 май 2008 г.

Списание ОК! ще раздава корони


Списание ОК! ще раздава корони



дата : 22 май 2008 г. 16:54 ч.


Списание за звезди ОК! навърши една година като в продължение на 12 месеца "надничаше" в живота на звездите по непринуден и позитивен начин.
Звездите обичат ОК!, което превръща списанието в необикновена сама по себе си "изповедалня", в която тайните стават новини, а новините - твоя неприкосновена, ексклузивна собственост!За да отпразнува подобаващо рожденния си ден на 26-и май, от 19.30 ч ОК! организира първата си церемония "ОК!Коронация 2008", по време на която екипът на изданието ще връчи 12 титли на 12 изявени български личности.
Te ще бъдат отличени в шест ексклузивни категории - Стил, Кариера, Благородство, Флирт, Красота и Панаир на суетата. Във всяка една категория ОК! номинира по шест звезди - трима кандидати за Мистър и три кандидатки за Мис. За титлата Мистър Благородство например ще се борят Димитър Бербатов, екипът на Комиците и Тити Папазов, а за титлата Мис Опасни връзки - Златка от Playboy, певицата Аксиния и попфолк звездата Галена.
За Мистър Професионалистът са номинирани Ники Кънчев, Иван и Андрей и Слави Трифонов, но само един от тях ще си тръгне с красивата статуетка със запазеното лого на ОК!, с прибавена декоративна коронка върху удивителния знак - всичко това върху изящно велурено канапе в червено.
Красивата награда ще отнесе и някоя от чаровниците, които ще се борят за титлата Хубава жена - моделката Диляна Попова, певицата Анелия или нежните Адреналинки.
За мистър Брилянтин - титлата ще си оспорват Миро от „"аризма, Владо Карамазов и Руши Видинлиев, а за Мис Прет-а-порте кандидатки са Вики от "Мастило, Таня Илиева и дизайнерката Вероника Вапирова. Короната Мис Работещо момиче ще преследват Гала, Алекс и Ваня Щерева, докато за Мис Смело сърце ще се състезават Маги Вълчанова, Ани Салич и Роси Иванова. За най-голям флиртаджия на републиката пък са номинирани Христо Сираков, Жоро от "Сървайвър" и Филип от "Островът на изкушенията" - един от тях ще се окичи с титлата Мистър Фатално привличане. Оспорваната титла Мистър Опасен пък чар ще отиде при един от тримата номинирани - футболната звезда Фелипе Машадо, тв водещия Юксел Касриев или рокаджията Дидо от Д2. Мис Dolce Vita пък e титлата за нежната половинка в категория Панаир на суетата - за нея ще се борят актрисата Диана Любенова, бизнесдамата Евгения Банева и чаровната Катя Евро.За изцяло мъжката титла Мистър Vanity Fair ще се състезават светският хроникьор Евгени Минчев, който ще е и водещ на церемонията, тв звездата Росен Петров и Азис.
Ще бъдет раздадени и няколко специални награди - за звездни ОК! двойка, ОК!семейство и ОК! дом, както и за изключително светско присъствие. Изборът е на читателите на ОК!, които в продължение на два месеца гласуваха неограничено за своите любимци.

Няма коментари: