четвъртък, 25 септември 2008 г.

Звезден рейтинг и за Би Ти Ви

Труд - 38 стр.
Звезден рейтинг и за Би Ти Ви

Ваня ЕМИЛОВА

Резултатът в телевизионната риалити война, която се вихри от понеделник на малкия екран, е 1:1. След като при старта си „Биг брадър 4" поведе в надпреварата за по-високи рейтинги, във вторник шоуто „Танцуващи звезди" по Би Ти Ви е имало доста по-висока гледаемост. Предаването, в което се изявиха седем звездни дами, е привлякло с 326 000 зрители повече в сравнение с живото предаване по Нова тв, съобщиха от медията на Мърдок. Числата показват 16,5% за звездите срещу 12,07% за „брадърките". Пикът на зрителския интерес към шоуто на БиТиВи е бил между 21 ч и 21,15 ч (тогава танцуваше актрисата Нети), когато предаването са гледали близо 1,4 млн. зрители. Жените между 25 и 54 г. са били най-активни пред екраните. „Танцуващи звезди" е с рейтинг 18,85%, а „Биг брадър 4" с 14,09%.
В предаването за танцуващи дами актрисата Виолета Марковска и нейният партньор получиха най-високата оценка от журито - 28. Нешка Робева не само че даде на Вили най-високата възможна оценка -10, но предложи и да й даде уроци по художествена гимнастика. 21-годишната актриса се просълзи от вълнение. Нети също се разплака, но заради недоброто си (според нейната представа) изпълнение. Въпреки това зае второто място във временното класиране сред жените.
Фолкпевицата Галена, която спечели една от най-ниските оценки от журито, веднага след изпълнението си замина на участие в Димитровград и не успя да се появи на сцената на финала на шоуто. Четирите звездни двойки, събрали най-малкоточки от журито и най-малко гласове от зрителите, ще танцуват отново утре вечер, а двете, събрали най-малко зрителски гласове, ще напуснат шоуто. След втория епизод, вчера в официалния сайт на „Танцуващи звезди" dancingstars.btv.bg зрителите са отбелязали рекордните 10 000 посещения само за един ден.
***
Текст под снимка
Хомосексуалната Даниела вече успя да се сближи с Наталия. Двете се докосват и галят по ръцете.
четвъртък, 25 септември 2008 06:00:53

Няма коментари: