вторник, 1 април 2008 г.

Nescafe 3in1 с две премиери на 1 април


Nescafe 3in1 с две премиери на 1 април


дата : 31 март 2008 г. 16:56 ч.


С нов телевизионен клип и нова радио реклама стартира кампанията на Nescafe 3in1, по повод 70-годишния юбилей на Nescafe през 2008-а година.
На приятелска среща днес в Cineplex в Сити Център София, бе показан новият телевизионен клип на продукта, утвърдил се като мега бранд на българския пазар.
Лицата на новата история на Nescafe 3in1 са трима анимационни герои. Цялостната идея за новия "епизод" на "неочаквано добрата комбинация" е дело на рекламна агенция McCann Erickson.
Изпълнението е на продуцентска къща Dark Light. Художник и анимационен директор на 3D-видеото е Йордан Бранковски. Феновете на "горещото нещо" ще имат удоволствието да видят неочаквано добрата история в телевизионния ефир от утре - 1 април 2008 година, когато е рождената дата на Nescafe.
Втората новина за Nescafe 3in1 идва от Ъпсурт. Специално за повода те записаха радио реклама. "Сутрин, обед, вечер-пакетче. Именно! Утре започва от Nescafe 3in1" са най-новите рими на групата, които могат да бъдат чути в родния радиоефир от утре.
Не на последно място остават и инициативите на Nescafe 3in1, насочени директно към потребителите. От 7 април стартира акция "Зареди и продължи с добро настроение". В продължение на четири седмици, в университетите и студентските общежития в цялата страна, Nescafe 3in1 ще зарежда всички с добро настроение и положителни емоции.

Няма коментари: