вторник, 1 юли 2008 г.

Страстта се превръща в дом с Casaviva

Актуално - България
Страстта се превръща в дом с CasavivaCasaviva е най-новото и актуално месечно интериорно издание, което предлага най-новите тенденции в интериорния и мебелния дизайн, класическия и модерен начин на живот, идеи и решения, които правят дома ви уникален.
Това е първото италианско списание, концентриращо се върху интериорния, мебелния и декоративния дизайн.
Българското издание ще се присъедини на есен към доказано успешния редакционен микс - представянето на интериорен дизайн и мода със страст и конкретни предложения за решаването на пространствени проблеми.
Благодарение на изчерпателност във всички теми, Casaviva е способно да задоволи високите изисквания и потребности на Българите, за които домът е техният замък. Луксозен, изискан и най-вече личен и уникален. Всеки дом крие разкази за своята собствена уникална история.
Списанието не само информира за най-новите тенденции в световния интериорен дизайн, а предлага да надникнете в домовете на звездите, да разберете как живеят те и кои са любимите им дизайнерски предмети. Освен това знаменити архитекти и дизайнери говорят пред Casaviva за своите проекти.
Нови тенденции, сезонни идеи, практични съвети, месечни дизайн събития. Само в Casaviva.
30.06.2008

вторник, 1 юли 2008 00:01:00

Няма коментари: