вторник, 1 юли 2008 г.

Yahoo въвежда два нови домейна за електронни адреси

Актуално - Общество
Yahoo въвежда два нови домейна за електронни адресиYahoo въвежда два нови домейна за електронна поща, които ще позволят на потребителите да изберат нови и по-прости електронни адреси, завършващи с ymail.com и rocketmail.com, съобщи Ройтерс.
Сегашната уеб-базирана пощенска услуга на yahoo.com има повече от 260 милиона потребители от целия свят, така че много нови потребители трябва да измислят по-сложни адреси, тъй като по-простите вече са заети.
Електронните акаунти в ymail.com и rocketmail.com ще имат същите възможности както при адресите в yahoo.com, в това число неограничена възможност за съхраняване на информация, възможност за изпращане на бързи съобщения от собствената електронна поща и защита от спам и вируси.
"Хората искат електронни адреси, които отразяват същността им, независимо дали регистрират електронен адрес за първи път или просто подновяват електронния си псевдоним, за да може той да отрази в какъв етап от живота си се намират", се каза в изявлението на вицепрезидента на компанията Джон Кремър.
30.06.2008

вторник, 1 юли 2008 00:01:00

Няма коментари: