четвъртък, 27 ноември 2008 г.

"Алма матер" става първа на Балканите до 2012 г.

Класа - 11 стр.
"Алма матер" става първа на Балканите до 2012 г.

Соня СТАМБОЛИЙСКА

До 2012 г. имаме амбицията телевизия "Алма матер" да е първият канал на Балканите за младежка политика, култура и образование, каквито имат Би Би Си и другите големи обществени оператори. Това заяви вчера пред журналисти директорът на медията Светлана Божилова. На събитието бе представена предпремиерата на филма Unplugged. C него днес в 23 часа по БНТ 1 ще стартира излъчването на студентската телевизия. Продукциите й ще се снимат в студио във факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) на Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и в студията на НАТФИЗ. Предпремиерата не пропусна и ректорът на СУ проф. д.и.н. Иван Илчев, който поздрави и екипа на младежката медия.
Тв "Алма матер" ще започне да предава на собствена честота от 2010 г., до това време продукциите й ще се излъчват по БНТ 1.
***
Текст под снимка
Директорът на тв "Алма матер" Светлана Божилова, ректорът на Софийския университет проф. д.и.н. Иван Илчев и PR-ът на СУ Камен Ковачев (от ляво на дясно) на представянето на студентския филм Unplugged (снимката долу).
в. Класа – стр. 11
четвъртък, 27 ноември 2008 04:37:00

Няма коментари: