сряда, 22 април 2009 г.

Гледаме HD видео по iPhone

Стандарт - 19 стр.
Гледаме HD видео по iPhone

Цветан ИЛКОВ

По всичко личи, че новият iPhone ще се справи без проблеми с HD видео с резолюция 720p или 1080i, съобщава PhoneNews. Сайтът обаче скромно мълчи за поддържане на 1080p.
Както се знае, iPhone и iPhone 3G могат да възпроизвеждат видео с резолюция 480i. С една дума - до HD Ready, а още повече до Full HD, те има да извървят дълъг път. Наскоро обаче компания Apple се обърна към своите авторизирани дистрибутори с молба да разпродадат целия си запас от кабели Composite AV и Component AV. Може би защото Apple се кани да пусне в продажба нов кабел. Със сигурност компанията ще се опита да замени Apple TV с новия iPhone. По последни данни бъдещият "ябълков" смартфон ще може не само да възпроизвежда HD видео, но и да предава видео и аудио стрийминг по домашната безжична мрежа. А тъй като новият iPhone ще може да се свърже към вашата настолна или мобилна система, ще се радвате на огромен видео и аудиоархив!
Засега не е ясно, кога новите аудио-видео кабели на Apple ще бъдат пуснати в продажба. Най-вероятно премиерата им ще бъде заедно с новия или новите iPhone през юни.

Няма коментари: