вторник, 6 януари 2009 г.

Нико Тупарев си върна Големия брат

Монитор - 18 стр.
Нико Тупарев си върна Големия брат

Надежда ПОПОВА

Снимките на "Стани богат" започват три дни преди старта му в ефир
Ники Кънчев цанен за водещ и на "ВИП брадър 3"
Спотовете, пускащи рекламната въдица за старта на "ВИП брадър 3" по Нова напролет, разбуниха духовете в медийните среди. След анонсираното завръщане на "Стани богат" от 12 януари логично изникна въпросът за повторно заздравяване на позициите на Нико Тупарев в стопанисвания от MTG ефир. Именно той ще реализира новите издания на играта за любознателни с водещ Ники Кънчев, но вече под шапката на продуцентската си компания Old School Productions. По неофициална информация на него е поверен и третият сезон на Големия брат за персони от родния хайлайф. А името на раздвижилия се в Dancing Stars журналист се споменава сред фаворитите за лице на риалитито. От екипа на Тупарев потвърдиха, че вече са водени преговори с тях, но се въздържаха от конкретен коментар за развитието им. "Традиционно за "ВИП брадър" и "БИГ брадър" работим по PR стратегията с партньорите ни от агенция New Moment, така че е рано да съобщим каквото и да било", каза Нели Жекова, връзки с обществеността в Old School. Макар и завоалирани, думите є са красноречиви за бъдещето на двете продукции. Дали мениджмънтът е прибягнал до потенциала и на СИА в лицето на Димитър Митовски, режисьор на последния "Биг брадър", също се пази в тайна. "Съвсем скоро ще стане ясно с кого ще работим и ще съобщим подробности около концепцията", каза за "Монитор" и пиарът на Нова Даниел Димитров. В момента кратките заставки за шоуто интригуват с червен кръст към името му и слогана "Звезди променят съдби". Последното би могло да се тълкува и като кардинална смяна на мястото на снимки, извън новопостроената къща за участниците в Нови хан. Името на Ники Кънчев се спряга и сред фаворитите за водещ на новия сезон на риалитито за звезди. Дебютът на експеримента след двегодишно прекъсване се очаква през март, когато ще влезе в пряка конкуренция с "Мюзик айдъл 3" по bTV. От Нова ще се включат в борбата за рейтинги в праймтайма и с родния еквивалент на "Страх". Зад предаването стои Магърдич Халваджиян, а кастингите за него вече текат. Междувременно стана ясно, че сериалът "Забранена любов" не е свален окончателно от малкия екран. За щастие на домакините семейната драма ще се завърне до края на месеца, а снимките на епизодите са подновени от вчера. В графата "кардинални промени" в медийното семейство, чийто член е Нова, бе опроверган и слухът, че "Диема 2" ще бъде заменен от канал с името "Супер Нова", който ще наблегне на спорта, сапунките и филмите.
"Стани богат" и Ники Кънчев ще красят програмата от идния понеделник всеки делничен ден от 20 ч. Всички желаещи да тестват общата си култура ще имат шанса да спечелят 200 хиляди лева, отговаряйки само на 12 въпроса вместо на 15, както беше в предходните сезони на формата. Снимките му започват в края на тази седмица.
***
Текст под снимка
С Нико Тупарев вече са водени преговори за реализацията на "ВИП брадър 3". Продуцентът се завръща в ефира на Нова със "Стани богат" идния понеделник.

Няма коментари: