сряда, 20 май 2009 г.

Защо онлайн маркетинг?

Дарик интернет новини - Бизнес
Защо онлайн маркетинг?

Даниела Ковачева

Ефективност е най-важният критерий, с който днес планираме маркетинговите си стратегии. Интернет е най-модерната и бързо развиваща се платформа, към която са насочени надеждите на професионалистите за по-добро измерване на потребителското доверие. Семинарът по онлайн маркетинг на списание Net и ABC Design&Communication е възможност да научите повече за техниките и тактиките на успешните онлайн кампании, за предизвикателствата пред уеб планирането.
Специален гост лектор на семинара ще бъде Ейса Бейли (www.asabailey.com) - експерт по вирусен маркетинг. Кариерата му в интернет започва още през 1996 г., когато се заема с дизайн на уеб страници. Първият сайт, който създава с комерсиална цел, е на The Register.co.uk - международно списание за ИТ технологии. От тогава се занимава с планиране и осъществяване на онлайн кампании, реклама, режисиране на видео и дизайн на продукти за много водещи марки. Негови клиенти стават Ню йоркските офиси на Saatchi & Saatchi и Grey Worldwide.
В събитието ще вземат участие и водещи специалисти и експерти в сферата на онлайн маркетинга от България Венци Костов (httpool.bg), Александър Варов (mail.bg), Милко Георгиев (buzzdash.bg), Веселин Ангелов (Gemius Bulgaria), Маргарита Боева (Nielsen online), Жюстин Томс (ABC Design & Communication).
Там също така ще имате възможност да се запознаете с най-новите световни тенденции в онлайн маркетинга и рекламата, както и да научите повече за непознатите работещи решения. Датата на събитието е 9 юни от 10.00 до 18.00 ч. в зала „Мусала" на хотел „Хилтън", София. Допълнителна информация може да откриете и на следния адрес: www.onlinemarketing.netmag.bg.

Няма коментари: