неделя, 21 юни 2009 г.

RING.BG стартира с парти снощи

Телеманиак - Новини
RING.BG стартира с парти снощи



Снощи в столично заведение представители на Българския спортен елит, медии, партньори и приятели се събраха да отпразнуват новия старт на спортната телевизия на България.
Днес, 19 юни петък от 19:00 часа РИНГ ще се преименува на RING.BG и тотално ще смени визията си. Промяната на медиата стартира на 01 юни, с показването на новото лого и част от новата опаковка, а от днес старата визия на РИНГ ще изчезне, за да се появи изцяло новият спортен канал на България – RING.BG.
Снощи в Toba&Co представители на българския спортен елит, медии, партньори и приятели на RING.BG бяха сред първите, които видяха новата визия на канала. Гостите бяха предизвикани и да премерят сили в различни спортни дисциплини – джаги, тенис, голф и други. Новият слогън на медиата е: „Спорт му е майката!” и партито бе подчинено и премина изцяло в този стил.
Едно от лицата на RING.BG – Сибила Янева, приветства гостите, а изпълнителният директор на телевизията - Ивайло Гюров, анонсира накратко новата политика, целите и амбициите, които телевизията си е поставила от тук нататък.
Партито уважиха както хора от спорта – президентът на БФС, Борислав Михайлов; шефът на ПФЛ, Вальо Михов; финансистът на Левски, Константин Баждеков; бившите футболисти Илия Груев, Гошо Гинчев и др., така и представители на телевизионния бизнес у нас – продуцентите от Globul Films, Джуди и Маги Халваджиян; продуцентите от Old School, Радо Тушев и Мая Маргоевска; Димитър Митовски от SIA Advertising и много други приятели и партньори на единствената спортна телевизия в България – RING.BG.

Няма коментари: