сряда, 16 юли 2008 г.

Избираме звезди по интернет

Стандарт - 21 стр.
Избираме звезди по интернет



Уникален новаторски проект представиха от "Мобилтел" в студио 1 на БНР - интерактивно риалити! То се нарича Music space - Музикално пространство. Идеята му е да даде още един тласък на изкуството с помощта на Vodafone live! и интернет.
В Music space всички автори на музика могат да представят до първи октомври аудио и видео файлове в четири основни категории: Pop/Dance, R'n'B/Hip-Hop, Rock/Alternative и Ethno/Folk. Предоставените материали ще се качват едновременно в интернет сайта musicspace.bg и wap-портала Vodafone live!, а феновете ще определят кои са най-популярните изпълнители. Това ще става не с гласуване, а ще зависи от това колко пъти песента на дадения автор е била изтеглена или прослушана през Vodafone live!.
Феновете ще слушат фаворитите си през мобилния си телефон чрез Vodafone live! портала (http://live.mtel.bg) и ще дават гласа за тях. В края на този първи сезон "Мобилтел" ще организира клубни концерти и ще връчи наградите.
Специални гости на представянето бяха музикантите от "Дийп зоун". Те се похвалиха с нов хит, който ще бъде промотиран по цял свят. Парчето им ще се тегли безплатно от сайта на Music Space.

сряда, 16 юли 2008 05:07:40

Няма коментари: