понеделник, 1 декември 2008 г.

Евгени Минчев събра 250 випове

Монитор - 32 стр.
Евгени Минчев събра 250 випове



БАЛЪТ НА ТОПМОДЕЛИТЕ СЪБРА 16 БОНА ЗА СТОЛИЧНАТА БИБЛИОТЕКА
МОНИТОР
16 бона събра Евгени Минчев на 15-ия бал на топмоделите в хотел "Шератон" в събота.
250 випове си дадоха среща на организираното месеци наред събитие. Най-маститите от тях се подредиха по традиционните оазиси на лукса - Диамантената, Платинената и Златната маса. Парите от кувертите и даренията отиват за Столичната библиотека.
Сред гостите се открояваше частният банкер Пол де Доменико, който е един от най-богатите хора в Лондон. Говори се, че именно той е тайната връзка на Минчев в средите на богатите и известните на Острова. Компания му правеха нежните оръжия на бизнеса в България Виктория Кесаровска и Лили Червенякова. Светският живот пък бе представен от пластичния хирург д-р Ангел Енчев и цяло съзвездие Мис и Мисис България - Росица Иванова, Елеонора Манчева, Маги Вълчанова, Елена Ангелова, Галя Ангелова. Сред най-елегантните двойки бяха футболистът от ЦСКА Гардар Гунлаугсон и ослепителната му съпруга Асдис Ран. Гост беше и министърът на държавната администрация Николай Василев, който отпразнува на бала рождения си ден.
Подобаващо за събитието, менюто на елита беше с морски акцент. Първото ястие бе хрупкава сърцевина от маруля с червен хайвер, скариди на скара, авокадо и лимонов оцет. Глезотиите за небцето продължиха с филе от сьомга със спаначено-сусамено фиде, каперси, аспержи, броколи и цветни чушки. На изпроводяк гостите се подсладиха с лимонов пай с маскарпоне, горски плодове и ментов сироп.
В рамките на бала Евгени Минчев проведе и тазгодишното издание на конкурса "Мистър България 2008". Най-красивият нашенец се казва Неделчо Тодоров, отсъди журито. С призове си тръгнаха и секссимволът на българския поп Аксиния Ченкова и футболистът Благой Георгиев. Двамата бяха провъзгласени за най-добре облечените шоузвезди у нас. Балът на топмоделите естествено не мина и без шармантно ревю. Модните агенции "Ивет фешън" и "Ексграунд" показаха топманекенките, които ни прославят по света.
***
Текст под снимка
Евгени Минчев посрещна гостите на бала с отбрани вина и морски блюда.
понеделник, 1 декември 2008 02:55:45

Няма коментари: