сряда, 2 юли 2008 г.

Български модел в реклама на “Кока-Кола”

Монитор - 32 стр.
Български модел в реклама на “Кока-Кола”Моделът Рая Райкова ще радва окото на италианци, където ще се излъчва рекламата.
Моделът на агенция Expose Model Рая Райкова взе участие в реклама на нов продукт на компанията "Кока-Кола" - три вида натурални сокове. За да бъде избрана за рекламата, Рая премина през няколко кастинга. Снимките се проведоха в местност близо до София и по думи на модела екипите непрестанно внасяли и изнасяли камерите заради внезапно започващия и спиращ да вали дъжд.
Снимачният процес продължи 2 дни от много рано сутринта до късно вечерта. Заснети са три отделни рекламни клипа за трите разновидности на соковете. 18-годишната Рая е много доволна от снимките и отношението към нея. Тъй като тя била най-малка, се чувствала като дете, за което целият екип се грижи.
За огромно съжаление в България няма да можем да гледаме рекламата на новия продукт и най-вече да се насладим на красотата на модела. На обаянието на Рая ще се радват в цяла Испания, където усилено ще се излъчва рекламата.

сряда, 2 юли 2008 04:33:33

Няма коментари: