четвъртък, 17 април 2008 г.

Мадона се готви за грандиозно турне след 50-ия си рожден ден


дата : 17 април 2008 г. 20:05 ч.
Певицата ще завърши с голям концерт на




Поп звездата Мадона предвижда тази година голямо световно турне, което ще завърши с грандиозен концерт на стадион "Уембли" в Лондон, съобщи в. "Мирър".

Певицата сега съгласува последните детайли с организаторите. Предвижда се първият концерт да е през септември - само месец, след като отпразнува 50-ата си годишнина.

Организаторите обещават да подготвят необикновена хореографска програма. Последният албум на Мадона с лейбъла Warner Bros, озаглавен "Hard Candy", ще бъде пуснат в Европа на 28 април.

На следващия ден ще бъде представен и в САЩ. Това е първата плоча на изпълнителката след издаването на "Confessions on a Dance Floor" през 2005 г.

Мадона повече няма да работи с лейбъла Warner Bros, с който сътрудничеше през последните 26 години. Певицата е сключила 10-годишен договор за рекордната сума от 120 млн. долара с концертната промоутърска компания Live Nation Inc.

Споразумението е безпрецедентно, тъй като Live Nation получава правата върху всички проекти на Мадона: от продажба на албуми на DVD до концертни турнета и филми. Тя е първата звезда, подписала подобен договор. БТА

Няма коментари: