сряда, 22 април 2009 г.

А защо не рушвет по интернет?

Труд - 10 стр.
А защо не рушвет по интернет?Блогърът Никола предлага в сайта си www. nicodile.eu на шега нов начин за процъфтяване и регулация на корупцията:
Омръзнало ви е да се чудите колко да „бутнете" в общината за разрешение за строеж? Новите бизнес начинания се бавят, защото не знаете кому да дадете рушвет за лиценз? Искате да минете по „Цариградско" с 200 км/ч, без ченгета да ви спират с въпроса „Какво ще правим сега?"... Решението е просто: e-podkup - нов IT пар-тиотичен бизнес проект!
E-podkup е интегрирана система за парични трансфери от бизнеса и гражданите към държавните служители и от бизнеса към самия бизнес. Лесен за ползване, e-podkup позволява да пратите „благодарности" на полицаи, общински служители, митничари или прокурори бързо и при абсолютна сигурност срещу минимална комисиона от 1% от стойността на подкупи до 10 000 лв. и 0,8% за суми над 10 000 лв.... E-podkup изпълнява и важна социална задача: регулира корупционния пазар... e-podkup създава конкуренция между корумпираните, сваля цените на подкупите, спестява време и нерви... Все по-голяма част от живота ни е в интернет. Целта на e-podkup е до 2011 да държи над 50% от корупционния пазар в България... E-podkup е национално отговорен бизнес. Подкулвайте електронно!

Няма коментари: