сряда, 4 февруари 2009 г.

Раздават "чадъри" за 15-и път

Дума - 17 стр.
Раздават "чадъри" за 15-и път



Международният фестивал и пазар "Mediamixx'09" в Албена е под мотото "Show me the Money"
Фестивалът "Mediamixx" се утвърди през годините като най-големия и известен медиен форум в региона на Централна и Югоизточна Европа. Специалното юбилейно 15-о издание (3-7 юни), както гордо анонсира фестивалният директор Миглена Тодорова, ще бъде отбелязано с няколко нови прояви.
За първи път тази година международно жури от експерти в мобилната и онлайн реклама ще разгледа участията в 14 различни категории (11 уеб и 3 мобилни), които обхващат от рекламирането в мрежата до корпоративните yебсайтове, e-mail маркетинга и интерактивните инструменти. Най-добрите в тази област ще бъдат отличени с наградата "Cyber&Mobile Umbrella", която отразява стремителното развитие едновременно на медията и на средствата за рекламиране, научи ДУМА от Антоанета Пънчева.
"Mediamixx`09" анонсира и "Platinum Umbrella" - нова и уникална за целия регион награда. Тя е признание за най-добрите в състезанието, което изисква креативно мислене и интегрирани медийни решения в категориите телевизия, радио и печатни медии. Това е съвременна платформа за т.нар. крос медийни модели в комуникационната индустрия.
В началото на юни в присъствието на специалисти от 23 държави и на специална церемония, излъчвана на живо по телевизията, наградите "Golden Umbrella" ще отличат най-добрите медийни постижения в осем категории.
Съществена част от фестивалната седмица е конгресът с пространна програма, отдадена на цялостното - включително и финансово - бъдеще на медийната индустрия в най-бързо развиващия се пазар в Централна и Югоизточна Европа. Форумът ще събере големи имена от медиите и комуникациите в дискусия и търсене на решения по горещите актуални теми като "Ще стане ли глобалната финансова криза и медийна криза?" Очаква се в конгреса да вземат участие експерти от 25 страни, сред които Австрия, САЩ, Румъния, Украйна, Швейцария, Русия, Албания, Гърция, Турция и др.
Както и в предишните години международният фестивал ще бъде съпътстван от пазар на водещи компании от комуникационния сектор. Популярният форум е регионална платформа за представянето на нови идеи, услуги и продукти. Той предоставя не само чудесни възможности за нови международни бизнес контакти, но е и място за сключване на успешни сделки.

Няма коментари: