вторник, 3 февруари 2009 г.

На фестивала Mediamixx '09 присъждат награда за мобилна и онлайн реклама

На фестивала Mediamixx '09 присъждат награда за мобилна и онлайн реклама



На 15-ото юбилейно издание на международния медиен фестивал Mediamixx '09 за първи път ще бъдат раздадени награди Cyber & Mobile Umbrella ("Кибер и мобилен чадър") за мобилна и интернет реклама. Това съобщиха организаторите от Mediamixx. фестивалът ще се проведе за 15-а година от 3 до 7 юни в курорта Албена. През годините форумът се утвърди като най-големия и известен медиен форум в региона на Централна и Югоизточна Европа. Мотото на тазгодишното-му издание е Show me the Money ("Покажи ми парите").
За да връчи наградите Cyber & Mobile Umbrella, международно жури от експерти в мобилната и онлайн реклама ще разгледа участията в 14 категории (11 уеб и 3 мобилни). Те обхващат рекламирането 6 мрежата до корпоративни уебсайтове, e-mail маркетинга и интерактивните инструменти. Най-добрите 6 тази област ще бъдат отличени с новия приз, който отразява стремителното развитие едновременно на медията и на средствата за рекламираТя е признание за най-добрите, отличили се с креативно мислене и интегрирани медийни решения, в категориите телевизия, радио и печатни медии. Това е съвременна платформа за т. нар. крос медийни модели в комуникационната индустрия (т.е. за преплитане на съдържание, формати и канали).
За 15-и път тази година ще бъдат присъдени наградите Golden Umbrella ("Златен чадър"). Това ще се случи на специална церемония в присъствието на специалисти от 23 държави. Призовете ще отличат най-добрите постижения в осем различни категории. Конгресът, който е съществена част от медийния форум, тази година ще представи програма, посветена на цялостното бъдеще (включително и финансово) на медийната индустрия в най-бързо развиващия се пазар в Централна и Югоизточна Европа.
форумът ще събере на едно място големи имена от медиите и комуникациите в дискусия и търсене на решения на актуални въпроси като "Ще стане ли глобалната финансова криза и медийна криза?".
Очаква се в конгреса да вземат участие експерти от 25 страни, сред които Австрия, САЩ, Румъния, Украйна, Швейцария, Русия, Албания, Гърция, Турция. .
Както и в предишните години, международният фестивал ще бъде съпътстван от пазар на водещи компании от комуникационния сектор.
форумът е регионална платформа за презентиране на нови идеи, услуги и продукти.

Няма коментари: