петък, 11 юли 2008 г.

БТК Груп с нова корпоративна интернет страница

Insurance.bg - Новини
БТК Груп с нова корпоративна интернет страница



Уеб сайтът съдържа пълната информация за всички услуги на групата – мобилни, фиксирани и интернет
От днес БТК Груп има нов корпоративен уеб сайт, в който посетителите имат достъп до всички услуги, продукти и промоции на телекома, както и до пълната информация за компанията.
„Интернет e динамична и модерна медиа и изисква от компаниите да бъдат в тон с най-новите тенденции, непрекъснато да се променят, за да могат да отговарят на непрестанно увеличаващите се изисквания на потребителите. В новата страница ние улесняваме достъпа до всички услуги на групата, до най-новите промоции, както и да даваме възможност на бизнес и частните клиенти по-лесно да намерят най-доброто решение за телекомуникационните им нужди от един оператор”, казва Лора Ханджиева, мениджър „Електронен маркетинг“ в БТК Груп.
От началото на 2008 г. БТК Груп започна да променя организацията си от компания, ориентирана според продуктите (фиксирани и мобилни), към ориентирана според пазара, който обслужва - домашни и бизнес клиенти. Трансформацията цели да съкрати времето за обслужване и да улесни избора, който се предлага на потребителя.
10.07.2008

петък, 11 юли 2008 00:01:00

Няма коментари: