четвъртък, 10 юли 2008 г.

M3 Communications Group избра свой представител за Варна

24 Часа - Варна - 7 стр.
M3 Communications Group избра свой представител за Варна



Anettevents подписа договор с най-голяма PR агенция в България
Младата варненска фирма Anettevents от вчера е представител на най-голямата PR агенция в страната МЗ Communications Group. Партньорският договор беше подписан от Максим Бехар и Анета Недялкова на официална церемония в mOdus хотел.
"Варна е не само най-добрият град за живеене, но и най-добрият град за правене на бизнес след, а в много отношения и преди столицата", каза създателят на МЗ Communications Group Максим Бехар.
Той призна, че имал много клиенти в морския град и затова от няколко години търсел "хубава и интелигентна" PR компания, на която да ги повери. Всички служители на Anettevents ще минат безплатен курс на обучение в колежа на МЗ Communications Group, който е единственото лицензирано учебно заведение по PR в страната.
Акцентът при обучението ще бъде "проиграването" на най-успешните от общо над 4000 кампании на столичната агенция. Специално внимание ще бъде отделено на кризисния PR.
Максим Бехар връчи на новите си партньори етичния кодекс за работа с клиентите на МЗ Communications Group.
Засега Anettevents ще се занимава само с корпоративни клиенти. "Политическият PR е много чувствителна тема в България. В него има много нажежени страсти и силно влияние на двуполюсния модел", обясни нежеланието си да се впуска в партийни битки Максим Бехар. Още преди 3 години Управителният съвет на МЗ Communications Group взел решение компанията да се съсредоточи върху корпоративните клиенти и да не се занимава с политици.
Сега МЗ Communications Group търси партньори в Македония и Сърбия. Планира да открие свои филиали в Бургас и Стара Загора. "Ако имаме сериозна конкуренция във Варна, ще бъда много щастлив", каза Бехар.
***
Текст под снимка
Максим Бехар връчи на Анета Недялкова етичния кодекс за работа с клиентите на МЗ Communications Group.

четвъртък, 10 юли 2008 07:10:45

Няма коментари: