понеделник, 28 юли 2008 г.

Нашенски PR no американски

Пари - 20 стр.
Нашенски PR no американски

Кристина РУМЕНОВА

Възпитаниците на МЗ Communications College ще имат уникалната възможност да продължат обучението си в престижния Manhattan Institute of Management, Ню Йорк
МЗ Conununications College стана официален представител за България на едно от най-добрите US учебни заведения за преподаване на маркетинг, PR и мениджмънт - Manhattan Institute of Management (M.I.M.). Договорът бе подписан в Ню Йорк от председателя на борда на директорите на МЗ Communications College - Максим Бехар, и Джоузеф Охайан - декан на Manhattan Institute of Management
Предимства
МЗ College и M.I.M. ще издават съвместни сертификати и дипломи за проведените обучения, ще подготвят също и съвместни програми, предвижда договорът. Те ще бъдат преподавани в българския колеж от септември.
Завършилите курсовете по маркетинг на МЗ College ще имат вече възможността да продължат образованието си в Ню Йорк в програмите: Международни бизнес науки. Глобален мениджмънт, Международен бизнес мениджмънт, NY International MBA и ще получат МВА от European Business School, Париж (партньор на M.I.M.). За всички завършили българският колеж ще има много специални цени, условия и предимства за прием. Първата група заминава през септември. Плюс това учещите в МЗ Communications College ще могат чрез програмите за дистанционно обучение да "присъстват" на лекции на M.I.M. в Ню Йорк чрез пряка уебвръзка.
Отзиви
Много сме развълнувани от възможността да работим с МЗ Communications College и очакваме с нетърпение бъдещото успешно сътрудничество, заяви Джоузеф Охайан, декан на Manhattan Institute of Management. Нашите съвместни M.I.M - МЗ College програми ще дадат на студентите ни уникални възможности да разширят своите познания в образованието си по мениджмънт извън пределите на България и да придобият опит от първа ръка в американска бизнес среда.
А директорът на МЗ Communications College
Анелия Димитрова допълва: Убедени сме, че това ще бъде много ползотворно партньорство... Отдавна работим за реализацията на този проект и сега наистина сме щастливи от признанието, което получихме, и от отличната възможност, която получават нашите студенти.
Партньорите
МЗ Communications College е първият в България лицензиран център за професионално обучение по PR, маркетинг и бизнес комуникации, създаден преди 4 години. Към днешна дата над 400 души са завършили различните програми в колежа. The Manhattan Institute of Management е създаден през 1984 година от група известни ръководители на международни компании и бизнесмени. Неговият основен офис се намира в Empire State Building, а студентският кампус - на известната Wall Street. През последните 20 години M.I.M са завършили над 5000 студенти практически от целия свят. Институтът има партньорска мрежа във Франция, Германия, Италия, Латвия, Русия, а вече и в България.
***
Текст под снимка
Максим Бехар, председател на борда на директорите на МЗ Communications College, подписа договор за представителство с Manhattan Institute of Management

понеделник, 28 юли 2008 03:53:02

Няма коментари: