неделя, 11 май 2008 г.

Aggata откри Nescafe festival


дата : 10 май 2008 г. 18:48 ч.
30-те модела бяха тематично подбрани в цветовата гама на кафето



Диляна Попова, Албена Петрова, Яна Грудева и Марина Мицич бяха част от топ-манекенките, които откриха Nescafe festival на моста на НДК днес.

Момичетата представиха специалната колекция на модна къща Aggata, подготвена за 70 годишния юбилей на марка кафе номер едно в света.

30-те модела бяха тематично подбрани в цветовата гама на кафето. Тоалетите бяха придружени от ексклузивната колекция бижута на Aggata за Nescafe, в което водещ елемент отново беше кафето.

На сцената на Nescafe festival се качиха коафьорите от фризьорска академия Stephan. Артистичният директор на Stephan Васил Михайлов, с подкрепата на още двама фризьори от Академията, представи на живо върху три модела метода на работа Stephan, който се преподава в школите на марката по целия свят и я отличава от всички останали образователни програми в сферата на фризьорството.

Специално за Nescafe festival Васил Михайлов представи ексклузивна колекция прически Haute Couture, с елементи свързани с Nescafe- чаши, кафени зърна и опаковки на продукти под марка Nescafe.

Във втория фестивален ден, неделя, от 14 часа, почитателите на стимулиращата напитка ще станат свидетели на атрактивното брейк шоу на Sleepwalkingz Crewи впечатляващите умения на бийтбокс шампиона Skiller.

Кулминацията на Nescafe festival ще бъде утре в 18 часа, когато ще започне барманският шампионат за наградата на Nescafe. В надпреварата ще участват най-добрите бармани у нас, за да премерят сили в един от най-атрактивните стилове - флеър.

Флеърът е демонстрация на изключителни бармански умения и шоу при подготовката и поднасянето на коктейли и напитки. По време на шоуто барманите ще приготвят два вида напитки. Nescafe Frappe черно, по оригинална рецепта и алкохолен или безалкохолен коктейл.

Напитките ще бъдат оценявани от жури, чийто състав е от ръководството на Българската асоциация на барманите. Освен вкусовите качества и външен вид на приготвените напитки, барманите ще бъдат оценявани и по уменията им за шоу при подготовка на питиетата, по контакта им с публиката и по музикалната тема, на която са избрали да представят своето шоуто.

Наградите са три - за първо място 2000 лева, за второ място 1000 лева и за трето място 500 лева. Първият Nescafe festival ще бъде закрит с грандиозна заря.

Няма коментари: