сряда, 14 май 2008 г.

Def Leppard и White Snake забиват на Tuborg Green Fest 08 в София


Def Leppard и White Snake забиват на Tuborg Green Fest 08 в София


дата : 14 май 2008 г. 12:46 ч.



Най-великите британски рок групи Def Lepard и White Snake ще зарадват българската публика на Туборг Грийн Фест 2008.
Промоутърите от бирената компания ще раздадат общо 900 безплатни билета за късметлиите, които намерят печелившия знак под гръбния етикет на бутилките Туборг от 330 и 500 мл.
До момента за мегаспектакъла на стадион "Академик" са продадени 13 500 билета, при положение, че общият капацитет на съоръжението е 15 000.
"На този етап обмисляме възможността да преместим концерта на друг стадион или да изместим сцената, така че на терена да могат да влязат още зрители. Шоуто наистина ще бъде невероятно и се надявам повече хора да могат да му се насладят", заяви представителят на Sofia Music Enterprises - Иван Несторов на специална пресконференция днес в ресторант Мото.
Легендарните рок банди ще свирят в София на 4 юли като до този момент не е сигурно дали ще има съпорт от българска страна.
"Двете групи ще свирят общо около 3 часа, като все още не е ясно коя ще стартира шоуто. Ако успеем да уредим и участие от страна на българска банда, на стадион "Академик" наистина ще стане горещо. Очаквам в началото на юни да получим и сет листите на бандата", добави Несторов.
Освен шоуто в България 150 от почитателите на Туборг ще могат да спечелят и билети за съвместия концерт на Franz Ferdinand и Cypress Hill на 2 юли в Сърбия.
Музикалното лято продължава с реюниъна на Sex Pistols по време на фестивала EXIT в Нови Сад и завършва с концерт на Туборг Грийн Фест в Хърватска през септември, на които Туборг ще заведе общо 500 души.
За да спечелят билети за концертите в чужбина, българските фенове ще трябва да търсят специалните талончета в промоционалните опаковки мултипак от 6 неотворени бутилки Туборг по 330 мл.
Кодовете от гръбните етикети и специалните скреч карти трябва да бъдат регистрирани на номнер 1032 за участие в лотарията за билети.

Няма коментари: