вторник, 23 септември 2008 г.

Шоуто Dancing Stars стартира в ефира на бТВ

БТВ - bTV Новините 22:00 ч.
Шоуто Dancing Stars стартира в ефира на бТВ



10.Новина
Бляскаво стартира новото риалити по бТВ Dancing Stars. 14-те български звезди, които участват в спектакъла и ще направят първите стъпки в танците пред цяла България, вече са ясни.
Такова беше началото на новото супершоу по бТВ, в което 14 български звезди ще мерят сили на дансинга. Маските вече са свалени, а всяко популярно лице ще има танцувален партньор, който ще му помага в битката. Сред участниците има спортисти, актьори, певци, журналист.
„Аз много обичам да танцувам и мисля, че това шоу е безкрайно позитивно, ще зареди хората с много положителна енергия и няма нищо по-хубаво от танците и музиката”.
Голямата атракция при откриването на шоуто освен самоличността на участниците беше и огненото танго на две от най-големите звезди на българската сцена – Лили Иванова и Васил Найденов. Подобно изненади ще бъдат поднасяни на публиката всяка седмица.
Георги Мамалев: „Аз лично ще дам всичко от себе си за това, за да ми бъде забавно. Дори, когато греша, да знаете, че съм го направил заради вас. Не, че не си знам танца. Нарочно греша, за да ви е интересно”.
Заедно със старта на Dancing Stars по бТВ тръгна и обновената версия на сайта на шоуто. Там може да откриете подробна информация, снимки и видео за звездните двойки. Феновете ще имат възможност за онлайн гласуване, ще видят кадри от подготовката на шоуто за сцената, както и рубрика, в която ще се коментира стайлинга на звездите.
понеделник, 22 септември 2008 23:00:26

Няма коментари: