вторник, 14 април 2009 г.

“Ариана” пусна 200 кг риба в язовир

Монитор - 20 стр.
“Ариана” пусна 200 кг риба в язовир



Двеста килограма риба бяха пуснати в язовир „Мандрата" край Бургас. Акцията е част от кампанията „Пролетно зарибяване", която "Ариана" стартира от 13 април и включва зарибяване на 8 водоема във всички региони на България.
Паралелно с кампанията българската марка бира започва и промоция в магазини и заведения на територията на цялата страна. Тъй като риболовът в този период е забранен, "Ариана" предлага алтернатива. Всеки, закупил бутилка бира, може да улови един от подаръците - джобно ножче, тениска, шапка, чаша или бутилка бира. От средата на месец април до средата на юни потребителите на висококачествената "Ариана" могат да посрещнат атрактивните бусове на марката, които ще гостуват в над 30 града в цялата страна.
В акцията на "Ариана" "Пролетно зарибяване", вдъхновена от националната промоция на марката, журналисти и официални гости от община Бургас, Ловно-рибарския съюз и Ветеринарната инспекция в Бургас участваха в зарибяването на язовир „Мандрата" край града. С помощта на представители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) те пуснаха във водата 200 килограма шарани и други растителноядни риби.

Няма коментари: