вторник, 8 април 2008 г.

Бюлетин

Бюлетин
в. Монитор

***
МЕЖДУНАРОДНИЯТ фестивал Mediamixx'08 ще се проведе от 4 до 8 юни 2008 г. в курорта Албена. Това е 14-о поред издание на медийния форум, който, както се изразиха организаторите, е сериозно upgrade-нат. Новост в тазгодишното издание на Mediamixx' 08 е Конгресът. Целта му е да стане платформа за обмяна на идеи, институционално партньорство и подкрепа за бизнеса в сферата на медиите, рекламата, спорта и мобилните технологии на най-високо ниво. Участие вече са заявили страни от Централна и Източна Европа, Обединените арабски емирства, и мн. др.
***
"ЯСНОВИДЦИ " е най-гледаното предаване в родния тв ефир. Това стана ясно от разпространеното изследване на ТВ План/ТНС с рейтинга за месец март. "Мюзик айдъл" и "форт Бояр" са съответно на второ и трето място. Продукциите на bTV преобладават в топ 10. Продуцентската изява на Слави Трифонов "Пей с мен" по Нова тв е далеч в класацията. Риалитито на Дългия е на 17-а позиция, изпреварено от "Аламинут" и сериала "Отчаяни съпруга".
***
MSАТ ще излъчи в две части концерта "40 години с песните и филмовата музика на Митко Щерев" на 19 април от 11,30 часа и на 20 . април от 23,30 часа. Събитието представя едни от най-популярните песни и любими филмови мелодии на композитора. На една сцена, редом до именития музикант, застават и Васил Найденов, Мими Иванова, Илия Ангелов, както и камерен оркестър "Студио Примо".
***
РАДИО FM+ организира конкурс за красота. Участие могат да вземат всички дами независимо от годините, килограмите, ръста, цвета на косата и местонахождението. За целта техните съпрузи, любовници, приятели трябва да изпратят до радиото снимка на красавицата. Водещата на предаването "Шоколад" Надежда Радева пък ще разпитва кандидатките и техните половинки през целия месец април. А в началото на май слушателите ще коронясат с титлата "Жена Номер Едно на България" своята избраница. стр. 26

Няма коментари: