четвъртък, 10 април 2008 г.

Започва предаване за луксозен лайфстайл


Започва предаване за луксозен лайфстайл


дата : 10 април 2008 г. 9:43 ч.


На 14 април, понеделник, за първи път в родния ефир ще стартира телевизионно предаване за лукса - "Клуб лукс". Всеки делничен ден от 18:45 часа, в рамките на 15 минути, зрителите на ТВ2 ще научават подробности за лукса, а в неделя от 12:00 часа ще могат да видят избрано от петте предавания.
Всяко делнично издание ще има конкретна тема, като темите ще са най-различни - автомобили, авиация, мореплаване и яхти, туризъм, недвижими имоти, интериор и обзавеждане, бижутa и часовници, и др.
"Най-луксозните неща в живота не са непременно крещящи, а по-скоро дискретни. Вместо блясъка, днес потребителите на лукса търсят дискретност, специален достъп, изненади, и потайност.
В тези малки филмчета искаме да покажем късчетата лукс в живота на преуспелите хора. Такива хора има вече и в България и това е новият елит. Тези хора не излизат често пред прожекторите, но се опитват да направят от живота си произведение на изкуството чрез красиви, изключително качествени и разбира се, скъпи неща, с които се обграждат.
Хората, които ще разкажат за тях са експерти, за които в производството на лукс има много високи изисквания или това са преуспелите хора, за които луксът е начин на себеизразяване, на престиж, или на житейска философия.
Така че интерес представляват не само предметите на лукса, които ще покажем, но и хората, които могат да си го позволят", коментира Ева Стоева, продуцент на "Клуб лукс".

Няма коментари: