събота, 19 април 2008 г.

Dir.bg отпразнува 10 години


Dir.bg отпразнува 10 години

today.bg


С пищно парти в столичния „Кемпински-хотел-Зографски” отбеляза снощи 10-годишнината си Dir.bg. На официална церемония бяха връчени номинации за принос към развитието на Интернет бизнеса у нас.
Собственикът на Dir.bg Владимир Жеглов връчи номинации за Рекламодател с най-голям принос на IBM България, Обединена Българска Банка и БТК.
Номинации за Рекламна агенция с най-голям принос спечелиха Инишиатив медия клуб, Сайбърмарк и Media S SMV. Личности с най-голям принос за развитието на Българския Интернет са Иван Иванов – Изпълнителен Директор на Сайбърмарк и Венцислав Костов - Медиа директор „Интернет медии” от Пиеро 97.
Призът за смели графични и издателски идеи, посветени на Интернет рекламата, отиде при Николай Чакъров - Творчески директор на РА Фрийлансер.
Dir.bg посрещна много специални гости и медии на партито, чиито водещ беше Ники Кънчев. Първият изпълнител, доверил се на мрежата за промотиране на свои mp3 - Графа - изпя няколко свои парчета. Въпреки високия градус на настроението по време на музикалните изпълнения, основен момент в официалната част на партито беше конкурсът, организиран от Dir.bg и Astella Atelier.
За Най-красива абитуриентка бе обявена Елена Коларова - красавица, която опровергава напълно мита, че красотата пречи на интелекта. Елена съчетава успешно моделската визия с мечтата да стане океанолог и да изследва неизвестни морски дълбини. Специална награда от организаторите на конкурса - дизайнерски бижута на Astella и излъчване на бала от Dir.bg, спечели Аяда Манчелари.
Специалната награда от световния конкурс Мис Галакси, връчена лично от лицензиантката на конкурса за България Теодора Колчева, спечели Бирсен Мустафова. Бирсен ще участва без кастинг на конкурса Мис Галакси България 2008, част от световната верига конкурси Мис Галакси 2009.
Амбициозната Доника Дончева ще има шанса Dir.bg и Astella Atelier да подкрепят бъдещата й успешна кариера като модел.
18.04.2008
събота, 19 април 2008 00:01:00

Няма коментари: