събота, 19 април 2008 г.

Събраха 25 000 лева на благотворително ревю


дата : 18 април 2008 г. 16:13 ч.
автор : Весела Софева, club.bg
Водещ на събитието беше чаровната Радост от предаването "Огледала". Снимка: Божидар Тахмисян

Снимка: Божидар Тахмисян


25 000 лв. бяха събрани вчера за абитуриентите без родители на благотворително модно ревю в хотел "Хилтън".

Средствата ще бъдат използвани за закупуване на тоалети, куверти и други разходи за предстоящия бал на абитуриентите-сираци от контингента на Българския Червен Кръст.

По импровизирания подиум се разходиха манекени, облечени в спортно-елегантните облекла на марките Fox и Springfield. Представени бяха и официалните тоалети на Атанас Парушев и модна къща Mon Amour, които превърнаха вечерта в празник на красотата.

Гостите имаха възможност да закупят с благотворителна цел и 3 специални аранжировки от орхидеи.

Ревюто "Пролет в Мото-Пфое" се проведе за дванадесети път. Миналата година бяха събрани 23 234 лв., благодарение на които 44 момчета и момичета се подготвиха за абитуриентския си бал. До сега от благотворителната инициатива са подпомогнати 400 младежи.

И тази година компанията събра свои приятели, клиенти и партньори, които дариха пари, за да зарадват бъдещите абитуриенти.

Домакини на събитието бяха собствениците на Мото-Пфое - Карл Хайнц и Филип Пфое, който сподели с присъстващите: "От самото начало ние работим не само, за да печелим пари, но и за да помагаме". Управителите на компанията Димо Николов и Атанас Фурнаджиев също присъстваха на благотворителната вечер.

Водещ на събитието беше чаровната Радост от предаването "Огледала", а Веселин Маринов зарадва присъстващите с 2 свои песни.

Акцент на вечерта беше и обновеният Ford Focus, чието официално представяне у нас скоро предстои.

Няма коментари: