петък, 9 май 2008 г.

Cosmopolitan дава 20 000 лева на своя читателка, за да сбъдне мечтата си


Cosmopolitan дава 20 000 лева на своя читателка, за да сбъдне мечтата си


дата : 9 май 2008 г. 11:08 ч.


20 000 лева дадоха списание Cosmopolitan и Уникредит Булбанк на 28-годишната Велислава Костадинова от Пловдив, която тази година е победителка в конкурса "Усмихната, Успешна, Удивителна".
Мечтата на победителката е да направи винен бутик, в който да изложи отбрани бутилки и да повиши винената култура на хората. Според нея виното не е просто напитка и за да го разбираш, трябва да го обичаш.
6 от най-успелите дами на България избраха своята фаворитка в четвъртия конкурс "Усмихната, Успешна, Удивителна".
Ани Младенова - главен редактор на сп. Cosmopolitan, Екатерина Кирилова - старши мениджър "Заможни и бизнес клиенти" в Уникредит Булбанк, Велислава Попова - директор "Маркетинг" в "Икономедиа", Ирина Алексиева - автор и водеща на предаването "Бизнесът" по bTV, Анна Цолова - водеща на сутрешния блок на bTV и Цветанка Ризова - водеща на предаването "На четири очи" по Нова телевизия, определиха щастливата победителка.
В присъствието на журито щастливата победителка получи голямата награда от 20 000 лв., предоставена от Уникредит Булбанк.
На официалното награждаване в клуб Magnito присъстваха и останалите финалистки от конкурса на Cosmopolitan. Всички момичета, стигнали до финалния етап на надпреварата, заснеха специална фотосесия за "женската библия".

Няма коментари: