неделя, 4 май 2008 г.

Форумът "Meeting of Open Minds" на Siemens c премиера в София

Форумът "Meeting of Open Minds" на Siemens c премиера в София

Infoweek - 4 стр.
Open Minds е платформа за срещи между експерти в света на бизнеса и комуникациите и позволява на участниците да търсят иновации как влияят унифицираните комуникации върху планирането и реализирането на бизнес стратегии показа Siemens Enterprise Communications на първата за България конференция „Meeting of Open Minds". Форумът се състоя миналата седмица в София и беше вдъхновен от концепцията на Siemens Open Communications.
Open Minds представлява платформа за срещи между експерти в света на бизнеса и комуникациите и позволява на участниците да търсят иновации и да трансформират своите организации. Информационното роудшоу премина през САЩ, Великобритания, Германия, а тази година и през няколко страни от Централна и Източна Европа. В него участват над 50 водещи експерти 6 областта на ИТ бизнеса и телекомуникациите. В рамките на събитието бяха демонстрирани значението на единните стандарти и отворената комуникация като основа на всяка бизнес организация и начина, по които те позволяват интегрирането на различни приложения.
На конференцията в София участваха председателят на ДАИТС Пламен Вачков, Марк Стратон, старши вицепрезидент, „Маркетинг решения", Siemens Enterprise Communications, и Васил Ботушаров, изпълнителен директор Siemens Enterprise Communications България.
28.04-04.05.2008
неделя, 4 май 2008 05:40:26

Няма коментари: