понеделник, 3 ноември 2008 г.

Нестандартните реклами на България

Класа - 13 стр.
Нестандартните реклами на БългарияИли как Валентина Хасан направи страната ни по-известна, отколкото всички държавни органи, взети заедно
България може да рекламира туризма си върху каросериите на камионите, които пътуват в чужбина. За целта са необходими около 90 хил. лева (стр. 6). Сумата е нищожна в сравнение с ефекта, който може да се постигне. Защото европейските потребители са преситени от конвенционални реклами и всяка една нестандартна идея прави много по-голямо впечатление. В момента на Запад България е известна с Валя Балканска, Стоичков, Бербатов и... "Кен лий". Именно един обикновен клип в Youtube стана причина страната ни да се прочуе много повече, отколкото правят всички държавни агенции и наши представителства в чужбина. Само до вчера песничката на Валентина Хасан бе гледана от над 15 милиона души! И впечатляващото е, че чужденците пишат почти само положителни коментари.
В страната ни има много компетентни и кадърни хора, които работят в областта на рекламата. Именно тук е ролята на държавата, която трябва да финансира свежите им идеи. Защото всеки лев, вложен в реклама, се възвръща стократно от туристите, които ще дойдат в България. Пък било и само за да видят Валентина Хасан на живо.

понеделник, 3 ноември 2008 02:58:22

Няма коментари: