вторник, 20 май 2008 г.

Димитър Бербатов рекламира Първа инвестиционна банка


Димитър Бербатов рекламира Първа инвестиционна банка


дата : 20 май 2008 г. 10:59 ч.


Димитър Бербатов, който в момента е най-добрият български футболист, e новото рекламно лице на Първа инвестиционна банка.
Финансовата институция и звездата подписаха договор за едногодишно сътрудничество в началото на тази седмица.
Бербатов ще участва в няколко рекламни кампании по време на договорния период - имиджова и продуктови. ПИБ се ангажира да подкрепи проект на Фондация "Димитър Бербатов".
"Смятаме, че Бербатов е най-подходящият избор за рекламно лице на ПИБ - той е спортист с изключителна популярност, постигната с талант и професионализъм. В същото време е модерен, активен и отговорен млад човек. Тези качества стоят в основата на успеха и на ПИБ и ние сме сигурни, че сътрудничеството между нас ще постигне много добри резултати."
Първият клип се снима на 20.05.2008 г. от екипа на рекламна агенция "КИВИ" и режисьора Жоро Торнев и с него ще стартира имиджовата кампания.
Клипът ще сложи началото на новата комуникационна платформа на ПИБ, основана на сътрудничеството между футболната звезда и банката.
Бербатов ще бъде лице и на модерните иновационни продукти, предлагани от ПИБ - кредитни карти и жилищни кредити.
Екипите на Бербатов, агенция "КИВИ" и ПИБ работят усилено по реализирането на втория от поредицата клипове, който скоро ще се появи в медиите.

Няма коментари: