неделя, 18 май 2008 г.

TV с "PR приз" за Survivor Експедиция Робинзон (видео)

БТВ интернет новини - България
bTV с "PR приз" за Survivor Експедиция Робинзон (видео)

bTV беше отличена с наградата за "Пиар кампания на медия". Отличието "PR приз" беше присъдено на Осмия национален конкурс за постижения в сферата на връзките с обществеността в България. Повод за нея стана изключително успешната кампания за реалити шоуто "Survivor - Експедиция Робинзон".
Пиар отделът на bTV беше отличен заради доброто представяне на шоуто както в медийното пространство, така и сред зрителите.
Наградата за корпоративна PR кампания беше връчена за кампанията "От любов към живота" на "Ейвън" на All Chanels Comunication. Призът за обществено значима PR-кампания на организация от стопанския сектор получи мобилният оператор "Глобул" за кампанията си "Шофирай безопасно с хендс фри".
Като най-добра беше отличена информационната кампания на Министерството на финансите за европейските фондове "Бъдете активни", осъществена от PR агенцията "Актив груп". Същата агенция получи и наградата за PR на политическа организация. Нейно дело е кампанията на НДСВ за участие в изборите за Европейски парламент.
На престижната церемония бяха връчени още награди за PR кампания на съществуващ продукт, за PR събитие, за кризисен PR, за PR кампания в сектор "Туризъм и свободно време", кампания в сектор "Финанси и връзки с инвеститори", кампания в сектор "Информационни и телекомуникационни технологии" и специалната конкурсна награда PR студент.
За PR легенда от професионалното общество тази година беше избран проф. д-р Тодор Петев, а грамоти "Посланик на България" в областта на връзките с обществеността бяха връчени на специалните гости проф. д-р Александър Николаевич Чумиков от Русия и проф. Тони Муци Фалкони от Италия.
17.05.2008
неделя, 18 май 2008 00:01:00

Няма коментари: