неделя, 12 октомври 2008 г.

Нова бизнес социална мрежа отвори врати

IT Forum - 12 стр.
Нова бизнес социална мрежа отвори врати



САЙТЪТ CONTACTO.BG СЪБИРА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ
През септември 2008 година нова бизнес социална мрежа отвори врати. Създателите на Contacto. bg имат амбицията да привлекат делови хора от разнообразни бизнес среди и да им предложат по-различни и модерни онлайн инструменти и функции за безплатна реклама, както и да популяризират в интернет среда физически и юридически лица.
Сайтът Contacto.bg се изгражда на база профили на потребителите, влизащи в различни групи по интереси, където имат възможност да обсъждат актуални бизнес теми, да споделят идеи, знания и ноу-хау. Мрежата е насочена към деловите среди за израстване в професионален план, намиране на бизнес контакти и запознанства с нови потенциални партньори. Сайтът е своеобразен мост при осъществяване на продажби, търсене на работодател или служител, при необходимост от представяне - какво можете да предложите, какви са интересите, професионалният опит и амбициите ви.
Акцент е съвременната и лесна за ползване система за постоянна актуалност на виртуалните визит-ки. Така потребителите ще могат да имат 24 часа, 7 дни в седмицата, онлайн информация за своите бизнес контакти: актуална месторабота, променени телефони, мейли и т.н. Всичко това е съобразено с потребителските изисквания за поверителност - дадена информация да е достъпна за всички или само за оторизирани потребители.
Contacto.bg предлага уеб инструменти за представяне на фирмено портфолио, презентации, продукти и услуги, но за разлика от утвърдените до момента у нас фирмени каталози е напълно безплатен и без ограничения във функциите.
06.10.2008
неделя, 12 октомври 2008 00:48:43

Няма коментари: