петък, 1 май 2009 г.

Бареков ще се увековечи в автобиография

Капитал - 39 стр.
Бареков ще се увековечи в автобиография



"Не е време за ограничаване на продажбите и маркетинга"... в хотелиерския бизнес.Водещият на сутрешния блок по bTV Николай Бареков смята да издаде скоро своя автобиография. Това стана ясно от блога на водещия, който той пусна в началото на седмицата.
"Скоро написах книга с очерци от моята автобиография. От нея ще научите много тайни неща за мен и за българските политици. Това ще стане скоро, но... когато му дойде времето", заявява загадъчно 36-годишният Бареков, който е пословичен с опитите за самоизтъкване. Не минава предаване, без Бареков да обяви, че "има новина" в студиото.
Жадният за светско признание журналист, който е работил в миналото и като водещ на чалга конкурси от типа "Мис чака-рака", организира миналата година повторна сватба с избраницата на живота си Евгения. Две години след сключването на граждански брак двамата направиха и църковен, като венчалната церемония извърши лично пловдивският митрополит Николай, а събитието беше шумно отразено от bTV с включвания на живо в централните новини и обилни репортажи.
"Градско момче съм. От центъра на Филибето. Най-великият град на България. Били сме провинция само на Римската империя", написа през седмицата в блога си Бареков, който се определя като "журналист в най-голямата българска медия - BTV". От автоекспозето на водещия става ясно, че е израснал в "мултиетническа и мултирелигиозна среда", а всеки Великден бил воден от баба си Деспа "едновременно в православния храм и в католишка черква" (правописът е запазен - бел.ред.). В бъдещата автобиография Бареков обещава да разкаже на многомилионната си аудитория и за участието му в "нежната революция от 1997 година", както той нарича свалянето на кабинета "Виденов".

Няма коментари: