вторник, 21 октомври 2008 г.

2 вестника безплатно в 1 телефон

Труд - 16 стр.
2 вестника безплатно в 1 телефон



Уникалната мобилна услуга „News mobile" стартира на българския пазар от следващия понеделник. Чрез нея всички клиенти на новите предплатени карти ще могат да четат абсолютно безплатно новините на двата водещи национални всекидневника „Труд" и „24 часа" и да говорят на изключително изгодни цени. Проектът е на „Вестникарска група България".
Само след седмица новите сим карти ще могат да се купят от вестникарските будки в цялата страна. Стартовият пакет ще струва 7,68 лева с 5 лева включено време за разговори и ще гарантира на клиентите на „News mobile" най-изгодните тарифи за предплатени разговори към всички национални мрежи. Цената е едва 29 ст./мин., независимо дали звъните на мобилен или на стационарен телефон. SMS-ите са по 12 ст.
Статиите на „Труд" и „24 часа", както и информации от последния час на световните агенции, ще се получават през WAP портала на
wap.newsmobile.bg. При зареждането му клиентът получава достъп отделно до статиите на двата всекидневника. Статиите ще са илюстрирани
и със снимки. Притежателят на сим карта „News mobile" ще може да види във всеки един момент каква е прогнозата за времето, да научи най-актуалната политическа информация, курсовете на основните валути, борсови данни, резултатите от най-интересните футболни срещи или да влезе в час с последните клюки от света на шоубизнеса.
Освен че достъпът до новините е безплатен, същото важи и за трафика към WAP портала на „News mobile". Така клиентът може да е сигурен, че четенето на двата вестника няма да му струва нито стотинка и че няма „уловки", надуващи сметката.
В допълнение ценната информация ще бъде винаги с вас - независимо дали сте в големия град, на село или на романтична разходка в планината. Новостартиращата услуга ще бъде с най-доброто покритие в страната - 99,9 % от населението.
Сим картите на „News mobile" ще могат да се ползват и когато сте в чужбина. Роуминг има с над 400 мобилни оператора в повече от 160 държави по света. Клиентите на „News mobile" ще могат и да си прослушват безплатно гласовата поща. Няма да се плаща за проверка на оставащото време за разговори. Валидността на сим картите е 12 месеца, но с всяко презареждане срокът се удължава. Така при редовно презареждане на картата, на практика клиентите ще могат да я ползват постоянно.
„News mobile" ще предлага два вида ваучери от 4 и 8 лева. Те също ще се продават на вестникарските будки.
Номерата на клиентите на новата мобилна услуга ще започват с уникален за България префикс - ще се избират с код 098. След него следва 7-цифрен номер.

вторник, 21 октомври 2008 04:12:10

Няма коментари: