вторник, 2 юни 2009 г.

Тв „Ринг" с ново име и визия

24 Часа - 29 стр.
Тв „Ринг" с ново име и визияRING.BG е новото име на спортната телевизия „Ринг" от вчера. От 19 юни предстои да бъде сменена и визията на медията.
„Резултатите от всичко, което правим, тепърва ще виждат бял свят. Например мачовете от "А" професионална футболна група, правата за която в приключващия сега сезон делим с БНТ. От есента всички мачове ще са в ефира на RING.BG и ТВ2. За новия сезон една от целите на RING.BG ще бъде да върне публиката по стадионите и да запали емоцията по родния футбол още повече, както и да предостави нов начин на отразяване и коментиране на най-комерсиалните футболни турнири в света "Шампионска лига" и лига "Европа", чиито права държим за следващите 3 го-
дини", каза шефът на RING.BG Ивайло Гюров. Спортният канал ще излъчва още футболните първенства на Холандия, Русия, „Чемпиъншип" на Англия, италианското първенство по волейбол, Шампионска лига по волейбол, най-вълнуващите боксови срещи - К1. Миналата година ТВ2 и Ринг бяха обединени в медийна група, след като бяха купени от компанията СМЕ (Central European Media Enterprises). Тя притежава 22 медии в 7 европейски държави. Целта на промяната в „Ринг" е да се модернизира и осъвремени марката, като медията ще става все по-интерактивна, за да привлече младежката аудитория.

Няма коментари: