събота, 10 януари 2009 г.

Милен Цветков обратно в "Здравей, България"

Експрес - 12 стр.
Милен Цветков обратно в "Здравей, България"



Милен Цветков става водещ на "Здравей, България" по Нова телевизия заедно с Лора Крумова, научи "Експрес".
Той ще седне на стола на Коритаров, който през ноември миналата година беше уволнен от медията. Цветков
ще се появи в ранни зори на екрана на 12 януари. Той няма да се откаже от авторското си предаване "Часът на Милен Цветков", което се излъчва в късния следобед. Цветков показа, че може да носи две дини под една мишница с участието си в "Биг Брадър 4".
Сега поне ангажиментът му към риалити шоуто отпада, тъй като Ники Кънчев ще заеме отново мястото си на водещ във "ВИП Брадър 3".
От медията вчера отказаха да потвърдят информацията, че именно Цветков ще се изявява в сутрешния блок. Както "Експрес" писа, за мястото до Лора Крумова се спрягаха имената на Емил Кошлуков и журналиста от Нова Костадин Филипов.
Милен Цветков започна журналистическата си биография като репортер в предаването "Ку-ку" на БНТ. Впоследствие се премести в новините, на които стана и водещ. След държавната телевизия постъпи на работа в Нова телевизия, където разви сутрешния блок "Здравей, България" и го направи едно от най-гледаните предавания в страната. След спирането на блока по неизяснени и до днес напълно причини водещият направи авторското предаване "60 минути с Милен Цветков", което просъществува половин година. От есента на 2004 г. водеше централната новинарска емисия "Календар". След това напусна Нова телевизия, но след време се върна като водещ на "Часът..."

Няма коментари: