петък, 8 май 2009 г.

Норвежка метъл банда ще зарадва феновете в Каварна

Дума - 29 стр.
Норвежка метъл банда ще зарадва феновете в Каварна



Четвъртото издание на единствения екстремен рок и метъл фестивал в България - "Trash Till Death", тази година ще се проведе на 15 август в Каварна. Oрганизаторите от община Каварна и "Жокер медиа" са поканили една от най-мощните dark и black metal банди - "DIMMU BORGIR", които ще стъпят за първи път в страната ни. Норвежките метъли ще зарадват максимално феновете на тежката музика у нас, а гостуването им ще бъде в рамките на европейското им турне. Скоро ще обявят и съпорт бандите на групата, научи ДУМА от Радост Пенева.
"DIMMU BORGIR" е сред най-добрите метъл банди с номинация за тазгодишните "Golden Gods Award" - награди на авторитетното английско рок списание "Metal Hammer". Очакваме бандата в Каварна в познатия, последен състав: Shagrath - вокал, Silenoz - китара, Galder - китара, I.C.S. Vortex - бас, Mustis - кийборд, Daray - барабани. "DIMMU BORGIR" без съмнение ще са най-екстремните участници от всички досегашни в "Thrash Till Death". А на 15 август ще има истинска метъл буря край морския бряг.
Билетите за феста вече са в продажаба с цена 40 лв. В деня на събитието пропускът ще струва 50 лв. Местата, на които могат да бъдат закупени, са билетен център в НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg.

Няма коментари: