петък, 10 октомври 2008 г.

Представиха първото българско решение за онлайн магазини

Insurance.bg - Новини
Представиха първото българско решение за онлайн магазини



Summer Cart съчетава продуктов каталог, онлайн поръчки, вграден CMS, възможност за плащане и доставки
Софтуерната компания Mirchev Ideas представи официално първото българско решение за онлайн магазини и електронна търговия - Summer Cart. Продуктът включва всички необходими функционалности за започване на електронна търговия: продуктов каталог, възможност за онлайн поръчки, кошница за пазаруване, осъществяване на промоции, плащане и доставки. При създаването му е залегнал и индивидуалният подход към клиентите. Със Summer Cart собствениците на електронни магазини могат да предложат специални отстъпки и купони за избрани от тях клиенти. Продуктът предлага и мощни маркетингови инструменти за привличане на нови клиенти, като опциите „Най-продавани продукти“, „Подбрани продукти“, „Най-нови продукти“ и „Последно разгледани“.
Освен напълно функционален електронен магазин, решението включва вграден CMS (Content Management System – Система за управление на съдържанието), който дава възможност на потребителя да добавя, да премахва или да променя съдържанието на сайта си. Summer Cart поддържа множество чужди езици, както и 39 валути, чиито курсове се актуализират автоматично, което го прави подходящ за обслужване на клиенти от цял свят. Summer Cart е съвместим с всички популярни разплащателни системи, включително VISA, MasterCard, Maestro, PayPal, Google Checkout и др. Англоезичното издание на разработения от Mirchev Ideas продукт е внедрено и работи успешно в десетки чуждестранни компании.
Summer Cart се предлага на цена, изцяло съобразена с българските стандарти - 440 лв. без ДДС. Същевременно благодарение на богатата функционалност той позволява на всяка фирма да създаде собствен електронен магазин, започвайки от нулата.
„В наши дни развитието на продажбите в интернет е ключово за повишаване конкурентоспособността на всяка компания. Същевременно малко фирми у нас могат да си позволят скъпи чуждестранни решения за електронни магазини, а досега липсваше продукт, който да е в достатъчна степен съобразен с особеностите на българския пазар“, заяви изпълнителният директор на Mirchev Ideas Георги Мирчев.
Безплатна демонстрация на възможностите на Summer Cart може да бъде разгледана на адрес http://www.summercart.bg/Products/Online-Demo.html
09.10.2008

петък, 10 октомври 2008 00:01:00

Няма коментари: