събота, 31 май 2008 г.

Водка Absolut представя един по-Absolut-ен свят


дата : 30 май 2008 г. 13:05 ч.
Новата кампания дава отговор на въпроса: "Какво ще стане, ако всичко в света е малко по-Absolut-но?"



Водка Absolut, известна със своите легендарни рекламни кампании в последните 27 години, сега представя новата си маркетингова концепция "In an Absolut world".

"In an Absolut world" има за цел да провокира дискусия, в която всеки има възможност да сподели как си представя един по-Absolut-ен свят.

Новата кампания дава отговор на въпроса: "Какво ще стане, ако всичко в света е малко по-Absolut-но, по-добро, по-идеално?" Не е нужно да е перфектно, а да направи света по-добър, дори и само за малко, чрез един по-свеж, по-позитивен и по-цветен поглед!

В България е създаден официален блог www.absolutworld-bg.com, където всеки ще може да се информира за всички проявления на Absolut-ния свят, както и да сподели своето виждане за него.

Революционното в новата маркетинг кампания на водка Absolut е наличието на телевизионна реклама. В двадесет и седем годишната история на марката, този рекламен инструмент ще се използва за първи път.

Официалното представяне на кампанията се състоя на 25 и 26 май във Варна. Гостите се потопиха в Absolut-ния свят като станаха свидетели на оживяването на рекламите.

Няма коментари: