събота, 31 май 2008 г.

Натиснете тук

Капитал - 12 стр.
Натиснете тук



Може би си представяте българското интернет пространство като гъста джунгла. Това, което знаете за него, едва ли е много. Вероятно предполагате, че го населяват предимно тийнейджъри, които си губят времето в точене на музика, филми, виртуални битки, игри и други безполезни дейности.
Всъщност грешите. По-добре забравете всичко това и започнете да се информирате отначало. През последните няколко седмици българският интернет за пръв път започна да се "измерва" по обективни критерии. По този начин трябва да стане ясно кой кой е, какво място заема на онлайн пазара и каква аудитория има. Неманипулираните данни са особено важни както за собствениците на сайтовете, които да могат да привличат реклама, така и за компаниите, които дават пари, за да маркетират своите продукти в интернет. Не на последно място и за всички фирми и организации, които търсят да популяризират идеите си.
Изследванията, които дават картината на българския интернет, са изготвени от две конкурентни агенции за изследване на уебаудиторията и са първите по рода си. Компаниите Nielsen Online и Gemius вече няколко месеца проучват какво правят интернет потребителите в България. Преди тяхната поява на онлайн пазара нямаше къде да намерите подобни данни. За пръв път от началото на интернет икономиката у нас уебпространството се проучва от доказани и най-важното независими от местните интереси анализатори. Американският Nielsen Online е част от колоса в сферата на маркетинговите проучвания The Nielsen Company. Другата компания е полската Gemius, която е със силно присъствие на онлайн пазарите в Централна и Източна Европа, Израел, Дания и Русия.
Целта на първите по рода си данни е най-вече да задоволят "глада" на рекламните агенции, рекламодателите и медиа шоповете, които ще знаят къде сърфира търсената от тях аудитория. Това ще им помогне да преразпределят своите бюджети, от които интернет ще изяжда все по-голям дял. Подобно мнение застъпва Катерина Буюклиева от медиа агенцията Initiative Media Club. "Интернет вече е достатъчно конкурентна медиa и все по-често е един от задължителните елементи в медиa плана", споделя тя.
От своя страна уебкомпаниите инвестират в проучвания, за да могат да затвърдят доверието на рекламодателите в себе си с обективни цифри, за да могат да увеличат своите приходи. Повечето пари в мрежата ще накарат собствениците на сайтове да инвестират в нови услуги, от което накрая ще спечели и крайният потребител. Най-грубо казано, в тази ситуация всеки печели по нещо.
От подробната информация интерес има не само бизнесът. Неправителствените организации и дори политическите партии също ще спечелят, ако се научат как да развиват своите кампании в онлайн среда. Изобщо всички, занимаващи се с разпространение и налагане на идеи, вече могат да си дадат по-ясна представа каква е ролята на интернет в живота на съвременните българи. Защото за разлика от традиционните медии глобалната мрежа може да "каже" какви точно са нейните потребители. И все пак наличието на две конкурентни методики за измерване на интернет аудиторията в известна степен изкривява картината и прави данните по-трудни за анализиране. "Макар [и] две различни и макар и непълни, е хубаво, че ги има", коментира Мария Тойчева от "БТК груп", която е един от най-големите рекламодатели в интернет.
Какво показват данните
Априлските проучвания на Nielsen Online определят компанията "Нет Инфо.БГ" като онлайн лидер. Нейните най-популярни сайтове са електронната поща abv.bg и видеопорталът vbox7.com. Първата услуга съществува от 1999 г. и вече е затвърдила водещата си позиция в българската мрежа. От своя страна онлайн видеотеката следва отъпкания път на глобалния видеопортал YouTube. Vbox7.com предлага над милион и половина клипове, немалка част от които обаче са с неуредени авторски права. Близо половината от аудиторията и на двата сайта е на възраст до 24 години.
Третата най-посещавана дестинация от портфолиото на "Нет Инфо.БГ" (и изобщо от изследванията на Nielsen) се казва gbg.bg и е онлайн портален сайт. Трябва да се отбележи обаче, че 60% от неговия трафик се прави от автоматично пренасочени потребители на abv.bg (т.нар exit page). Освен това Netinfo.bg е най-посещаваният новинарски сайт в България, сочат изчисленията на Nielsen. Същият собственик има и най-търсеният спортен портал - sportni.bg.
Другата голяма интернет компания в България е "Дир.БГ". Нейната аудитория се измерва единствено от Gemius и според нейното изследване за април наброява над милион и двеста хиляди уникални посетители. Едни от най-посещаваните секции от портала са финансовият banks.dir.bg (с почти 140 хил. реални посетители), онлайн магазинът market.dir.bg (повече от 150 хил.) и новинарските life.dir.bg (близо 350 хил.) и dnes.dir.bg (над 420 хил.).
Първи подгласник на "Нет Инфо.БГ" според методиката на Nielsen е компанията "Инвестор.БГ". Нейният флагман е сайтът за запознанства aha.bg (четвърта позиция в общото проучване на Nielsen). В тон с това над 60% от неговите абонати са на възраст до 24 години. Средно те престояват онлайн по 31 минути, което е абсолютен рекорд за всички проучени сайтове. Aha.bg се измерва и от конкурентната агенция Gemius, чиито месечни данни показват, че аудиторията му прекарва на месец средно повече от пет часа и половина.
Следващите по посещаемост интернет проекти на "Инвестор.БГ" са съответно порталът start.bg, новинарският dnes.bg и фотокаталогът snimka.bg. Почти една десета от трафика на последните два автоматично се генерира от изходящите потребители на aha.bg. Едноименният investor.bg с бизнес информационно съдържание пък привлича най-голям дял работещи (72%) и висшисти (67.5%) в сравнение с всички останали сайтове. Най-големият дял от цялата изследвана учеща аудитория (56.3%) е съсредоточен в портала на "Инвестор.БГ" teenproblem.net.
Бронзовото отличие отива при "Резон медиа". Най-силният сайт на интернет групата е mobile.bg. Това е онлайн автомобилна борса, която очаквано привлича над 50% мъже.Четвъртото място в класациите на Nielsen Online е за "Атол медиа", която доскоро се казваше "Синера.БГ". Варненската компания се е специализирала в поддържането на сайтове за запознанства като elmaz.com, sibir.com и едноименния atol.bg. Вероятно поради това делът на техните абонати само със завършено средно образование е сред най-високите за всички изследвани сайтове. Най-оспорваната борба
е за петото място. С много малка разлика в категорията среднодневни уникални браузъри са съответно групите "Икономедиа" (издател на вестниците "Капитал" и "Дневник"), "Мейл.БГ" и "Уеб медиа груп". Първата реализира най-много трафик от новинарския сайт dnevnik.bg, който е онлайн издание на едноименния вестник. Големият брой на неговите читатели го нарежда на трето място в категорията "Новини и информация". Сайтът държи и един от най-високите проценти от аудиторията на възраст над 50 години - 8%. Групата "Икономедиа" до голяма степен владее новинарския сегмент - от двадесет и три проучвани сайта от Nielsen 15 са именно собственост на компанията. В категорията на сайтовете за високи технологии и компютри издателите на "Капитал" и "Дневник" поддържат четири от петте проучвани уебдестинации. Потребителите на odit.info пък прекарват средно повече от 13 минути на сайта, което е най-високата стойност в групата на информационните сайтове.
"Мейл.БГ" присъства само с един сайт в метриката на Nielsen Online. В нея е включена едноименната пощенска услуга mail.bg, която привлича средно на ден над 50 хил. уникални браузъри. Това й отрежда второто място в България след abv.bg, която води по този показател почти седем пъти."Уеб медиа груп" заема седмо място в класацията по групи. Нейният най-посещаван сайт е topsport.bg, който в спортната тематика отстъпва единствено на sportni.bg. Другият популярен проект на "Уеб медиа груп" се казва lifestyle.bg, трети по посещаемост в категорията "Семейство и начин на живот". Един от най-известните информационни сайтове news.bg също е собственост на компанията.Представителят на "Дарик радио" на онлайн фронта поддържа спортния сайт gong.bg, чиито посетители прекарват средно най-много време от този сегмент на ден - над 7 минути. Информационният портал на английски език novinite.com надминава по посещаемост своя конкурент sofiaecho.com (собственост на "Икономедиа"). Трябва да се отбележи също така, че Nielsen и Gemius показват само трафика в териториалните граници на България, а чуждите потребители не се броят. Това автоматично декласира голямата група на българските емигранти, чиито посещения в интернет не се взимат предвид и съответно техните предпочитания остават неизвестни. Априлските данни включват и "Диджитъл медиа груп", които са водещи в категорията за високи технологии и компютри със своя проект kaldata.com. Убедително се представя и dtrailer.com, където безплатно могат да се гледат рекламните клипове на световната киноиндустрия през годините. Студентите, посещаващи сайта, са с 39% повече от средното за всички изследвани интернет портали.
Планината от данни, събрани от Nielsen Online и Gemius, тепърва ще бъде старателно анализирана, а аудиторията - проучена до най-малката подробност. Детайлното опознаване на рекламния бизнес с уебпотребителите предстои в следващите месеци и може да доведе само до положителни резултати. Все пак в тази ситуация всеки на пазара печели по нещо.
събота, 31 май 2008 04:02:13

61 коментара:

Анонимен каза...


Невероятно, но факт аз имам ЗАЕМ ЧРЕЗ MS ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ЖЕНИ BUSINESS.

Здравейте, Истинските хора са онези там, които знаят да им се притече на помощ, когато те страдат подобно. Тази жена ми даде заем 70 000 LEVA, без всички да усложни ми място в документите, изисквани от банките в искания за кредит. Ако са в финансова нужда, благодарение на него днес имам супер корнер пазар, тя е моят спасител и аз наистина не знам какво да правя това, затова реших днес да даде показания за това можете да се свържете по електронна поща и следвайте неговите указания и вие ще бъдете доволни в 48 ч максимална .I да потвърдя, от този момент и ако това се случи, че имате нужда от заем, моля свържете се с него добре. Така че, които са в нужда като мен можете да пишете за него и да обясни ситуацията той може да ви помогне
си имейл: hillary.clinton230@hotmail.com

Анонимен каза...


Предлагаме заеми между специално бърз и надежден

Личната Заемът е част от потребителските кредити. Характеристиката на личен заем е, че тя не е възложена на конкретен проект и следователно неговата употреба е безплатно. Въпреки това, принципът е същият като другите кредити: а тялото ви придава определено количество, което трябва да изплати всеки месец с интерес. Според кредитори, личното кредита може да се нарече също: класически кредит, личен кредит, личен заем или кредитна амортизируем. Но каквото и да използва името, това са едни и същи условия, които ще бъдат offertes.Alors свържете с нас за вашите конкретни искания заем от 5000 Lev до 5.000.000 Lev за всеки, който има нужда от финансиране / hillary.clinton230@hotmail.com

Анонимен каза...


заем оферта между специално

Аз ще ви постави със заем от 500 000 Lev лв 5000 Lev да много прости условия. Аз също правят инвестиции и заеми между особено на всички видове. Предлагам краткосрочни, средносрочни и дългосрочни заеми в сътрудничество с моя адвокат. Ние не знаем вашите нужди и нашите трансфери са осигурени от банка за сигурността на сделката. За всички искания предложения от проценти и плащанията на Постановка и Аз ще бъда вашата помощ. И накрая, моля свържете се с мен по пощата: hillary.clinton230@hotmail.com

Анонимен каза...


бързо и сериозно финансиране

Здравейте г-н / г-жа
Аз предлагам заеми между специално сериозни и много бързо
За да се регулира живота си, имате нужда от пари, вие сте
остана, няма достъп до банкови кредити или няма благоволение
банка, трябва финансиране за вашия строеж,
тон проект недвижими имоти, създавайки свой собствен бизнес, гърба си
лично, че имате желание да се постигне и се нуждаят от средства,
лоша кредитна или нужда от пари, за да плати
сметки или дългове, ние образуват с асоциирана група и безвъзмездни помощи
всяка сума, и ми срок за погасяване
étudie.Contactez при мен за подробна информация.
Email: hillary.clinton230@hotmail.com

Анонимен каза...


Заем предлага между специално

Здравейте г-н г-жа &
Аз съм особено Швейцария, Канада, Белгия или френски език и друга страна аз ви предложи заем от 500 лв до 100000BGN на никого в състояние да го изплати с лихва в размер на 3% за всички лица, заинтересовани пишете ми, някой не сериозни ите въздържа.
Ние сме хората, които предлагат заеми между физически лица, които се нуждаят от сериозно за малкия бизнес, лични инвестиции за само 2% до 7% лихва в поискано да даде rate.Nous направят местни заеми и международни заеми на сума хора от цял ​​world.We дават заеми, които ви плащат са минимални. Нашата организация не е банка. Свържете се с нас днес и нека знаят размера на парите, които искате да отпускат заеми. Ние сме готови да отговарят на нашите клиенти в рамките на 72 часа от получаването на молбата Ви формулиран. Ако проявявате интерес можете да се свържете с мен по електронна поща: hillary.clinton230@hotmail.com

Unknown каза...

Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от най-много 2 до 50 години.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашата заявка за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Email: easyloanfirm2020@gmail.com


Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com



3% Просто и достъпно предложение за заем

Unknown каза...

Добър ден,

Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Налично и гаранционно предложение за заем





Добър ден,

Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Налично и гаранционно предложение за заем






Добър ден,

Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Налично и гаранционно предложение за заем




Добър ден,

Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. С настоящото Ви съветваме да се свържете с истинския герой, доверието и ефикасната фирма за отпускане на кредит за вашия заем. Признан съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Подобрение на дома
* Кредити за изобретатели
* Автоматични заеми
и др ..

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Налично и гаранционно предложение за заем

Unknown каза...

Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от най-много 2 до 50 години.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com



worldw MOHAMED каза...

Здравейте всички,
Казвам се г-н, Ругаре Сим. Живея в Холандия и днес съм щастлив човек? и казах на себе си, че всеки кредитор, който спаси мен и моето семейство от лошото ни положение, ще насоча всеки човек, който търси заем за него, той даде щастие на мен и семейството ми, имах нужда от заем от € 300 000,00, за да започна живота си отначало, тъй като аз съм самотен Баща с 2 деца, срещнах този честен и Аллах, който се страхуваше от кредитор на заем от човек, който ми помага с заем от 300 000,00 евро, той е Аллах, който се страхува от човек, ако имате нужда от заем и ще му върнете заема, моля, свържете се с него и му кажете, че (г-н, Ругаре Сим) ви насочват към него. Свържете се с г-н Мохамед Карин по имейл: (arabloanfirmserva@gmail.com)


ИНФОРМАЦИОННА ФОРМА ЗА ЗАЯВЛЕНИЕ НА ЗАЕМ
Първо име......
Презиме.....
2) Пол: .........
3) Необходима сума на заема: .........
4) Продължителност на кредита: .........
5) Държава: .........
6) домашен адрес: .........
7) Мобилен номер: .........
8) имейл адрес ..........
9) Месечен доход: .....................
10) Професия: ...........................
11) За кой сайт сте тук за .....................
Благодаря и много поздрави.
Изпратете имейл arabloanfirmserva@gmail.com

Loan каза...

Внимание:
Търсите ли ИСТИНСКА ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ, която да ви даде заем между 5000 и 5 000 000 евро (за бизнес или фирмен заем, личен заем, жилищен кредит, заем за автомобил, заем за консолидация на дълга, рисков капитал, заем за здравеопазване и др.)
Или ви е отказан кредит от банка или финансова институция поради една или друга причина?
Кандидатствайте сега и ще получите обработен и одобрен реален финансов заем в рамките на 3 дни.
МЕТОДИСТИЧНА КОМПЕРАТИВНА КОМПАНИЙНА КРЕДА, ние сме "Международно акредитиран заем", който дава ИСТИНСКИ ФИНАНСОВИ ЗАЕМИ на физически лица и компании с ниска лихва от 2% с валидната ви лична карта или международния паспорт на вашата страна за проверка.
Погасяването на нашия заем започва 1 (една) година след като сте получили заема, а продължителността на погасяване варира между 3 и 35 години.

ЗА НЕЗАБАВНА ОТГОВОРНОСТ И ОБРАБОТКА НА ЗАЯВКАТА СИ ЗА ЗАЕМ В рамките на 2 работни дни,
Свържете се директно с нас чрез този имейл: methodistcooperativeloan@gmail.com


Свържете се с нас със следната информация:

Пълно име:____________________________
Необходима сума като заем: ________________
Продължителност на кредита: _________________________
Цел на заема: ______________________
Дата на раждане:___________________________
Пол: _______________________________
Семейно положение:__________________________
Адрес за контакт:_______________________
Град / Пощенски код: __________________________
Страна:_______________________________
Професия:____________________________
Мобилен телефон:__________________________

Изпратете заявката си за незабавен отговор на: methodistcooperativeloan@gmail.com

Благодаря ти.
Г-жа КЕТИ ЗАЛ
Директор.
МЕТОДИСТНА ЛИМЕНТАЛНА КОПЕРАТИВНА КОМПАНИЯ
Email: methodistcooperativeloan@gmail.com

mr scott каза...

Здравейте

Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

Ние също така предоставихме заеми във всички валути с лихва 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез имейл на компанията: accessloanfirm2030@gmail.com

Ако се интересувате, моля свържете се с нас на.

Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com

FRED LARRY LOAN FIRM каза...

имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Времето за изпълнение на вашата мечта дойде, ние сме сертифицирана компания за заем, предлагаме заем при ниска лихва от 3%, на физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер на обаждане / Whatsapp: +2347061892843

Loan Offer. каза...

Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес заеми? Ипотечни заеми? Имате ли нужда от заем, за да купите къща или кола? Фирмени заеми? Земеделско и проектно финансиране? Даваме заеми при 2% лихва! Контакт: (dakany.endre@gmail.com)

Спешна оферта за заем.

Max Bent каза...

Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми отминали. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

FRED LARRY LOAN FIRM каза...

имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми с ниска лихва от 3%, на физически лица и компании по цял свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер на WhatsApp: +967737371424

FRED LARRY LOAN FIRM каза...

имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми с ниска лихва от 3%, на физически лица и компании по цял свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер на WhatsApp: +967737371424

mr scott каза...

Добър ден,

Имате ли финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изплатите дълговете си? Ще увеличавате ли финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. Съветваме ви да се свържете с истинския герой, доверие и ефективна компания за кредитиране за вашия заем. Признат съм както от отделните лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес заеми (безопасни и сигурни)
* Подобрение на дома
* Изобретател
заеми * Автокредити
и още. ..

свържете се с нас на: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150


Ние сме сертифицирани,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

Поздравления,
Скот Лари
accessloanfirm2030@gmail.com

SUSAN BENSON каза...

Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или изпратете ми съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
* Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
* Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
* Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%.
* Високи цени на одобрение
* Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
* Лесно онлайн приложение.
* Персонализирани насоки и експертиза.
* Няма скрити такси

Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят

За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или на WhatsApp чрез +447903159998

Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

mr scott каза...

Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва 3%.

Независимо дали искате да съживите начина си на живот или да имате неочаквани разходи, с които трябва да се справите, заем от ACCESS FIRM е печеливш начин за постигане на тази цел.

НОВИТЕ ФИНАНСИ са гъвкави: можете да вземете назаем от 1000 евро до 5 милиона евро (5 000 000,00 евро), със съответните срокове за погасяване от 6 месеца до 30 години. Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидационни заеми, които са адаптирани към вашите променящи се нужди и обстоятелства с 3% лихва.

Какво получи:
? Незабавен достъп до средства при одобрение
? Конкурентни лихвени проценти
? Гъвкави условия за изплащане
? Възможност за по-бързо изплащане на заема (допълнителните плащания намаляват сумата на заема)
? Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
? Първото ви изплащане на заема ще започне шест месеца след одобрението.

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем при Novelty Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАЩАТЕ ИМЕЙЛ на (accessloanfirm2030@gmail.com)

Номер на WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com

Loan Offer. каза...

Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес заеми? Ипотечни заеми? Фирмени заеми? Земеделско и проектно финансиране? Даваме заеми при 2% лихва! Контакт: (dakany.endre@gmail.com)

Спешна оферта за заем.

Bryan Stefan Loan Firm каза...

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Предлагаме заем от 3% лихва за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и си сътрудничим. отпускаме дългосрочен заем за максимум 2 до 50 години.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да изплатите дълга си, да създадете бизнес или по друга причина? Ако е така, моля свържете се с нас за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез: Имейл: bryanstefanloanfirm@gmail.com
WhatsApp: +919654763221

Ние сме сертифицирани,
надежден, ефективен, бърз и динамичен.

На Ваше разположение,
Брайън Стефан
bryanstefanloanfirm@gmail.com

MARY MASON каза...

Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(WhatsApp номер: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.

FRED LARRY LOAN FIRM каза...

имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време да изпълниш мечтата си, ние сме сертифицирана компания за заеми, предлагаме заеми с нисък лихвен процент от 3%, На физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, лири, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер на WhatsApp: +2347061892843
Номер на WhatsApp: +967737371424

MARY MASON каза...

Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(Номер на WhatsApp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.

MARY MASON каза...

Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(Номер на WhatsApp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.

BiljanaTrivunovic каза...

Толкова съм щастлив да споделя това в интернет, за да го видят всички, защото ще бъда много по-щастлив, ако другите не попаднат в ръцете на измамни заемодатели. Казвам се БИЛЯНА ТРИВУНОВИЧ и съм от Загреб, Хърватия.
Искам да използвам тази възможност, за да информирам всички за заемната компания, от която взех назаем сумата от 80 000 евро и беше толкова бързо и лесно.
Когато пандемията започна, имах много трудности с бизнеса си и се грижех за децата си, тъй като съпругът ми е мъртъв, затова реших да се свържа с приятелката си, която работи в банката, и да я информирам за намерението си да кандидатствам за заем, тя ми каза, че е по-добре да взимам заеми от тази частна компания за заем, наречена ГАРАНТИЙНИ ДОВЕРИТЕЛНИ КРЕДИТИ, тъй като техният лихвен процент е нисък, а банковият лихвен процент е по-висок и изискването за банков заем е твърде голямо.
Тя ми каза, че нейната сестра г-жа MILKA DUKIC е взела назаем от компанията и тя е получила заема си бързо, без никакви затруднения.
затова поисках подробности за компанията, за да мога да се свържа с компанията и тя ми го даде и ето данните за компанията

Име на компанията: ГАРАНТИЙЕН ТРИСТОВ КРЕДИТ
имейл за връзка с компанията: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
фирмен мобилен телефон и мобилен телефон WhatsApp: +1(470)481-0039

Свързах се с компанията и компанията ми отговори. След като заемът ми беше одобрен, заемът беше прехвърлен по банковата ми сметка и бизнесът ми и семейството ми бяха спасени. Така че, ако имате нужда от заем, любезно се свържете с компанията, защото те са най-добрите. можете да се свържете с мен чрез: biljanatrivunovic734@gmail.com. ако имате нужда от информация.

LANLAZAR MARCUS каза...

Здравейте,

Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

Също така издадохме заем във всички валути с лихва от 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, върнете се при нас чрез имейл адреса на компанията

Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



За разбирането,

Г-н Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

mr scott каза...

Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес заеми (безопасни и сигурни)
* Подобрение на дома
* Изобретател
заеми * Автокредити
и още. ..

Как да кандидатствам:

Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Фирми или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Access Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАЩАТ

ИМЕЙЛ на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com

Bryan Stefan Loan Firm каза...

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Предлагаме заем от 3% лихва за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и си сътрудничим. отпускаме дългосрочен заем за максимум 2 до 50 години.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да изплатите дълга си, да създадете бизнес или по друга причина? Ако е така, моля свържете се с нас за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез: Имейл: bryanstefanloanfirm@gmail.com
WhatsApp: +19792912614

Ние сме сертифицирани,
надежден, ефективен, бърз и динамичен.

На Ваше разположение,
Брайън Стефан
bryanstefanloanfirm@gmail.com

KENEDY каза...

Спешна оферта за заем.
Имате ли нужда от заем? задлъжняли ли сте и искате да бъдете без дълг, имате ли нужда от безплатна ипотека, бизнес или личен заем? Тогава сте на правилното място. Имате ли нужда от заем на разумна ниска лихва? Интересувате ли се да изплатите дълговете си без стрес? свържете се с нас днес по имейл: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

HUMMELS каза...

Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заеми?
{jameskelvine28@gmail.com}. Тогава Джеймс Келвин е фирма за заем
Отговорът. Ние предлагаме всички видове заем, ние даваме заем с
неизплатен лихвен процент Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез
Имейл: {jameskelvine28@gmail.com}

CARLOS каза...

Имате ли нужда от бърз дългосрочен или краткосрочен заем със сравнително ниска лихва до 2%? Предлагаме бизнес заем, личен заем, жилищен заем, автомобилен заем, студентски заем, заем за консолидация на дългове и т.н. независимо от кредитния ви рейтинг.
Лични заеми (сигурни и необезпечени)
Бизнес заеми (сигурни и необезпечени)
Заем за консолидация и много други
Свържете се с нас за повече информация относно предложението за заем и ние ще решим финансовия ви проблем. свържете се с нас по имейл:? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

KENEDY каза...

СПЕШНА ОФЕРТА КРЕДИТ
Създайте своя бизнес и богатството си с нас безвъзмездни средства за заем за услуги, вариращи от $ 5,000 до $ 1,750,000. Ние предлагаме този заем, за да позволим на всеки, който е в трудно финансово положение, и на тези, които искат да създадат собствен бизнес, да имат щастлив живот. Заеми между физически лица съществуват, така че не си губете времето. изпратете ни имейл на: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com, за да започнете ..

MARCUS каза...

Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заеми?
{jameskelvine28@gmail.com}. Тогава заемната фирма на Джеймс Келвин е
Отговорът. Предлагаме всички видове заем, отпускаме заем с
непогасена лихва Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез
Имейл: {jameskelvine28@gmail.com}

Cynthia finance firm каза...

КРЕДИТ 24 МИНУТИ



Здравейте, ние предлагаме заем, финансиране на международни проекти, банкова гаранция както за физически лица, така и за компании по целия свят. Нашата лихва е 3% годишно.


Ние също спонсорираме и финансираме всички видове проекти на местно и международно ниво. Така че, ако имате добър проект и имате нужда от инвеститор, просто ни информирайте незабавно, за да можем да обсъдим, подпишем споразумение и след това да спонсорираме или финансираме проекта вместо вас.

Моля, свържете се с нас днес за всички ваши финансови нужди.

С Най-Добри Пожелания,
Марк Синтия
Имейл: (cynthiafinancefirm@gmail.com)

Cynthia finance firm каза...

Здравейте,

ние предлагаме всички видове заеми, финансиране на международни проекти, както на физически лица, така и на компании по целия свят. Нашата лихва е 3% годишно.


Ние също спонсорираме и финансираме всички видове проекти на местно и международно ниво. Така че, ако имате добър проект и имате нужда от инвеститор, просто ни информирайте незабавно, за да можем да обсъдим, подпишем споразумение и след това да спонсорираме или финансираме проекта вместо вас.

Моля, свържете се с нас днес за всички ваши финансови нужди.

С Най-Добри Пожелания,
Марк Синтия
Имейл: (cynthiafinancefirm@gmail.com)

MARY MASON каза...

Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%.


Добър ден, госпожо / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Госпожа Мери Мейсън.

LOAN OFFER каза...

Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} е тук, за да спре вашите финансови проблеми. Ние предлагаме всички видове заем (личен заем, търговски заем и др.) Ние отпускаме заем с лихва 2%. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
Моля, попълнете формуляра за кандидатстване по -долу:
- Пълно име:
- Необходима сума на заема:
- Продължителност на заема:
- Цел на заема:
- Град държава:
- Телефон:
- Как разбрахте за нас: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

HUMMELS каза...

Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми в размер от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без проверка на кредита и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Издадохме и заем в цялата валута с 2% лихва за всички заеми и без авансови плащания .... Ако проявявате интерес, свържете се с нас чрез този имейл. Моля, свържете се с нас, ако проявявате интерес чрез: {jameskelvine28@gmail.com} и ще останете напълно доволни.

KENEDY каза...

СПЕШНА ОФЕРТА КРЕДИТ
Създайте своя бизнес и богатството си с нашите услуги
отпускане на заем в размер от $ 5,000 до $ 1,750,000. Ние предлагаме това
заем, който да позволи на всеки, който е в трудно финансово положение, и на тези, които искат да създадат собствен бизнес, да имат щастлив живот. Заеми между физически лица съществуват, така че не си губете времето. изпратете ни имейл на :( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com), за да започнете ..

KENEDY каза...

СПЕШНА ОФЕРТА КРЕДИТ
Създайте своя бизнес и богатството си с нашите услуги
отпускане на заем в размер от $ 5,000 до $ 1,750,000. Ние предлагаме това
заем, който да позволи на всеки, който е в трудно финансово положение, и на тези, които искат да създадат собствен бизнес, да имат щастлив живот.
Заеми между физически лица съществуват, така че не си губете времето. изпратете ни имейл на: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}, за да започнете ..

LOAN OFFER каза...

Здравейте господине / госпожо
Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва 2%.
Знаете, че вземането на пари назаем е забранено.
Трябва да вземете заем, отбележете областите, в които можем.
да ти помогна:
* Финансово
* Ипотеки
* Инвестиционни заеми
* Автомобилни заеми
* Консолидация на дълга
* Кредитна линия
* Втора ипотека
* Обратно изкупуване на кредит
* Лични заеми
Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари, за да платите сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
свържете се с нас по имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Novelty каза...

Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
√ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
√ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
√ Гъвкави условия за погасяване
√ Възможност за по-бързо изплащане на заема
√ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
√ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
√ Без скрити такси

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

William каза...

Кандидатствайте за спешен заем без авансови такси като банков превод, такси за регистрация и документи.

Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми с много нисък лихвен процент от 2% без такси за регистрация или банков превод за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или пишете ни чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ ПО КРЕДИТ ВКЛЮЧАТ:
*Коледен заем
*Търговски заеми.
*Лични заеми.
*Бизнес заеми.
* Инвестиционни заеми.
*Кредити за развитие.
*Кредити за придобиване.
*Кредити за строителство.
*Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161

Loan Offer. каза...

Ние предлагаме заеми с 2%, предлагаме заеми за консолидиране на дълг, бизнес заем, частен заем, заеми за автомобили, хотелски заеми, студентски заем, личен заем Заеми за рефинансиране на жилище, За повече подробности Имейл: dakany.endre@gmail.com

Анна Стасюк каза...

Вместо да взема заем, получих вече програмираната си празна карта от банкомат за теглене на максимум $5000 дневно в продължение на 30 дни. Толкова съм щастлив за това, защото получих моя миналата седмица и го използвах, за да получа $50,000. Г-н Майк раздава картата само за да помогне на бедните и нуждаещите се, въпреки че е незаконно, но е нещо хубаво и той не е като другите хора, които се преструват, че имат празни карти от банкомат. И никой не се хваща при използване на картата. вземете своето от него, препоръчвам го напълно. Просто му изпратете имейл на (blankatm002@gmail.com) whatsapp с нас Свържете се с нас днес за повече просветление +1(765) 705-0044

BENSONN каза...

Здравейте всички, Казвам се Бенсон, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като подадох два пъти пред различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че кредитирането им е реално и се прилага, но така и не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне със заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах ДЖОРДЖ УИЛЯМС, който
наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н GEORGE WILLIAMS, Кредитна компания, неговият имейл адрес е ?( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

LOAN OFFER каза...

Здравейте господине/госпожо
Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
Знаете, че заемането на пари е забранено.
Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
да ти помогна:
* Финансово
* Фирмен заем
* Ипотеки
* Инвестиционни заеми
* Кредити за автомобили
* Консолидация на дълга
* Кредитна линия
* Втора ипотека
* Обратно изкупуване на кредит
* Лични заеми
*Студентски заем
Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари, за да плащате сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
свържете се с нас чрез имейл [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

MARCUS каза...

Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заеми?
{jameskelvine28@gmail.com}. Тогава Джеймс Келвин Loan Firm е
Отговорът. Предлагаме всички видове заеми, даваме заем с ан
непогасена лихва. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез
Имейл: { jameskelvine28@gmail.com }

LOAN OFFER каза...

Здравейте господине/госпожо
Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва от 2%.
Знаете, че заемането на пари е забранено.
Трябва да получите заем, обърнете внимание на областите, в които можем.
Да ти помогне:
* Финансово
* Фирмен заем
* Ипотеки
* Инвестиционни заеми
* Кредити за автомобили
* Консолидация на дълга
* Кредитна линия
* Втора ипотека
* Обратно изкупуване на кредит
* Лични заеми
*Студентски заем
Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари за плащане на сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
свържете се с нас по имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Susan Benson каза...

Здравейте, ако имате нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес, заем за закупуване на къща или кола, не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Признавам факта, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора намират за толкова трудно да получат заем за дялов капитал от местните банки или други финансови институции поради висок лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/приход, нисък кредитен рейтинг или други причини

Няма повече времена на чакане или стресиращи посещения в банка. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда

Ние предлагаме 24-часови заеми от световна класа. За запитвания/Въпроси? - Изпратете имейл до | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | или ни пишете на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор незабавно.

BENSONN каза...

Здравейте всички, Казвам се Бенсон, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като подадох два пъти пред различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че кредитирането им е реално и се прилага, но така и не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне със заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах ДЖОРДЖ УИЛЯМС, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н GEORGE WILLIAMS,  Кредитна компания, неговият имейл адрес е ?
( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

Jurgen Stefan Financial Service каза...

Аз съм частен кредитор и инвеститор, Имате ли нужда от законен, честен, реномиран и бърз заем? Мога да ви помогна със 100% гарантирано обслужване, предлагам на фирми и индивидуални заеми, освен това финансираме и всякакви проекти. За повече информация посетете: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com или Whatsapp +919654763221

Loan Offer. каза...

Имате ли нужда от заем? личен заем? Бизнес заеми? Ипотеки? Селско стопанство и проектно финансиране? Даваме всички видове заеми с 2% лихва! Свържете се с нас по имейл; (dakany.endre@gmail.com)

Оферта за заем

HUMMELS каза...

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАЕМ
Вие сте предприемач, индустриалец, търговец или друго лице
с финансови проблеми. Искате да разширите бизнеса си, искате да започнете бизнес, имате дългове за погасяване, тогава КРЕДИТНАТА ФИРМА ДЖЕЙМС КЕЛВИН е отговорът на вашите въпроси, сега имате единствения човек, който може да ви помогне. Това е този човек, г-н ДЖЕЙМС КЕЛВИН., Моля, свържете се с него чрез имейл адреса му: [ jameskelvine28@gmail.com ] и ще бъдете напълно доволни.

lance hopkinson каза...

Добър ден,

Кандидатствайте тук за заеми, за да решите финансовите си проблеми или да започнете бизнес на много нисък лихвен процент. Предлагаме специални заеми за всички желаещи и това е сертифицирана кредитна компания с единствената цел да помага на хората и моят кредит се дава сам. Ние също така предлагаме инвестиционни планове за криптовалута с добра възвръщаемост за заинтересованите. контакт:
Имейл: hopkinsonloan@yahoo.com
Whatsapp: +1 978-792-4582

Благодаря.

CARLOS каза...

Мислите ли за заем? Имате ли спешна нужда от заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дългове? Това е вашият шанс да сбъднете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация се свържете с нас по имейл ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

mr scott каза...

Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на прехвърляне.

Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидационни заеми, които са адаптивни към вашите променящи се нужди и обстоятелства с 3% лихвен процент.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми
* Бизнес заеми
*
Ремонт * Клиентски заеми
* Автомобилни заеми
и др...


Как да кандидатствате, свържете се с нас на: accessloanfirm2030@gmail.com

Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance, които се нуждаят от повече информация за това как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАТЯТ

Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

уважение
г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com

Soyan kambur каза...

отдел за компенсации,
Главно управление,
Рим, Италия




Внимание: Бенефициент,


Получихме вашия имейл!

Националното централно бюро на Интерпол, усъвършенствано от ООН, и Федералното бюро за разследване успешно изпълниха мандат за засилване на изчистването на всички чуждестранни дългове, притежавани към вас и други лица и организации, за които е установено, че не са получили средствата си.

Съветваме ви да следвате нашите инструкции, за да можете да получите плащането си без никакви проблеми.

Забележка: Ще получите плащането си чрез АТМ КАРТА, защото вашият фонд е автоматично пренасочен към АТМ КАРТА от Одобрената банка.

Според броя на наличните кандидати, 85 бенефициенти са изплатени. Все още ни остават още за изплащане на компенсацията от 10 700 000,00 милиона долара.

Открихме вашия имейл в компютъра на един от измамниците, който беше арестуван във Франция като една от техните жертви на операциите. с подкрепата на Федералното бюро за разследване на САЩ (ФБР) вече е на следите на тези престъпници.

Моля, потвърдете отново следната информация по-долу за незабавна обработка на вашето плащане:


ЗАПИШЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ:
1: Име =====================
2: Телефон=================
3: Домашен адрес =============
4: Държава===================
5: Професия ===================
6: Възраст===================

Правителството на Франция и Организацията на обединените нации ще се погрижат и ще наблюдават тази транзакция, докато получите средствата си. Имайте предвид, че никаква форма на забавяне няма да бъде приета.

Тук е приложена КОМПЕНСАЦИЯТА на ООН, от която трябва да попълните и изпратите обратно, също така е приложено резюме на Организацията на обединените нации, което трябва да прочетете за

повече разбиране за тази транзакция.


Имайте предвид, че ще получавате компенсаторните си плащания чрез ATM CARD от френското правителство.


Ще ви нахраня с допълнителни модалности веднага щом чуя от вас.




Искрено Ваш,
г-н Стоян Камбуров,
Само Whatsapp (+393518615522) ..
(Комитет на Обединените нации за борба с измамите)
Комисия за компенсации на ООН,
ИМЕЙЛ stoyankam114@yahoo.com

DR Ravi каза...

Добре дошли в КЕШ ЗАЕМИ Марсън

В момента предлагаме заеми само при 3% лихва,
специална оферта се отваря за лица в черния списък и за тези с дългове
преглед.

За повече подробности относно нашата специална оферта от 3% за бизнес/личен
заеми. Свържете се с нас чрез: E-mail: creditmidland@gmail.com
https://midsetloanfirm.webs.com/
WhatsApp: +48 732 104 284

Ben Rogers каза...

Имате ли нужда от спешен заем? Ние предоставяме заеми на заинтересовани лица, търсещи заем добросъвестно. Ние предлагаме широка гама от финансови услуги: търговско планиране, търговско финансиране и финансиране на развитие, ипотеки и ипотеки, заеми за консолидация на дълга, бизнес заеми, частни заеми, студентски заеми, заеми с намалена ставка от 3%. Моля, свържете се с нас за вашия обезпечен и необезпечен заем. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас на e-mail: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
Свържете се чрез WhatsApp: +447340858827

на Ваше разположение,
Бен Роджърс