събота, 31 май 2008 г.

„Седем осми" се рои на продуценти

24 Часа - 30 стр.
„Седем осми" се рои на продуценти



Една от най-популярните продуцентски компании е „Седем осми" - дори не толкова заради продуктите си, колкото заради собственика си Слави Трифонов.
Два вида реакции имаше сред останалите продуценти, след като съдружникът му Росен Петров си тръгна миналата седмица.
Една част се радваха, защото решиха, че така компанията ще отслабне най-вече творчески и трудно ще предлага многобройни тв идеи.
„Не се радвам на раздялата им, защото Росен Петров вероятно ще направи своя компания и така продуцентите ще се увеличат", каза Нико Тупарев.
Самият Петров обясни, че има намерение да се занимава с тв продуцентство. Почти веднага след тръгването си от Би Ти Ви разговаряли с него да прави предаване. Предложили са му гледаемо време през уикенда или всекидневна рубрика в късните часове на деня.
Покана за предаване Петров е получил и от Нова тв.
Интересът на телевизиите е обясним, тъй като „Седем осми" показа, че за нея работят талантливи хора, от които стават и кадърни продуценти.
Един от примерите е Евтим Милошев, който напусна Слави и екипа миналата година. Той създаде продуцентската къща „Дрийм тийм" заедно с актьора Любо Нейков и пусна в ефира на Би Ти Ви шоуто „Комиците". Телевизията бързо му гласува доверие и му повери втория сезон на „Сървайвър". Сега Милошев е в Панама за третото издание, ще се върне през август.
събота, 31 май 2008 00:01:00

Няма коментари: