сряда, 30 април 2008 г.

Идеи за домашния декор изобилстват в ново списание


Идеи за домашния декор изобилстват в ново списание


дата : 29 април 2008 г. 17:14 ч.



Ако търсите идеи за декорация, ще ги откриете в новото списание от екипа на "Идеален дом" - Decor.
Образованата и интелигентна публика с вкус и с изисквания към начина си на живот ще бъде зарадвана. Новото заглавие на медийния пазар е за онези, които ценят красивата вещ и имат творческата нагласа да комбинират предметите и да сътворяват среда с дух и собствен характер.
Списанието заразява с креативност, вдъхновява и обучава. В нашия свят, в който технологиите вземат връх, все повече започва да се цени ръкотворното - заради красотата и енергията на жеста, с който е постигнато; заради духа, който излъчва.
Не е случайно, че основният раздел в списанието се нарича Hand made. Тук читателите ще видят как да украсят дома си с цветя и да сътворят с бамбукови пръчки и лико рамка, масичка, закачалка. Актрисата Ина Попова, известна и с талантливите си ръце, декорира кът с лампа, достоен за кадър от "Арсеник и стари дантели".
Рубриката "Стъпка по стъпка" е училище, за тези, които имат ръка и очи на художник. В този брой ще научат как да си изрисуват чинии.
В специалния раздел "VIP зона" певицата Нина Николина и актрисата Мая Бежанска се разкриват в неочаквано амплоа - Нина майстори рамки за снимки, а Мая - ефектна лампа с ангелски крила.
Темата на броя разкрива в няколко материала как рециклирано, колажирано, препечатано върху мебели, печатното слово става изходен материал за богати декоративни послания, с който можем да опитаме креативността си и ние самите.
Decor ориентира своите читатели и в многобройните предложения на пазара и подпомага с помощта на специалисти техния избор и съчетаването им. Списанието насочва читателите си към елементите, с които се изгражда домашната сценография: тъкани, осветление, плочки, съдове, вази, като разкрива актуалните тенденции в декорацията.
В няколко упражнения по стил представя как се постига желаният ефект с верен подбор на аксесоари и как с малка промяна може да се смени изцяло атмосферата в дома. На прага на най-разкрепостения сезон списанието разкрива какъв е летният дрескод на къщата.
На гости на Кремена Халваджиян показва как авторката на декора и костюмите на хитови тв предавания гради декора на своя дом, завладяна от мания към розите.
И още в Decor: какви са правилата на Фън шуй за украсата на дома, към кого да се обърнете, за да украси партито ви и къде да откриете материали за декорация.
А за десерт новото списание припомня най-доброто от рубриките "Майстории" и "Декорация" на списание "Идеален дом".
"Украсете живота!" - tова е слоганът на новото списание Decor от екипа на "Идеален дом".

Няма коментари: