четвъртък, 1 май 2008 г.

Кафе фестивал събира дизайнери, коафьори, брейкъри и бармани


дата : 30 април 2008 г. 13:02 ч.
Посетителите ще имат възможност да станат част от 70-годишната история на NescafeНа 10 и 11 май София ще стане домакин на първия фестивал на Nescafe у нас. В продължение на два дни Мостът на НДК ще бъде най-атрактивното място в столицата.

По време на двата фестивални дни, столичани и гостите на София ще имат удоволствието да усетят духа на марка кафе номер едно в света, и да станат част от 70-годишната история на Nescafe.

Балони, фойерверки, музика, танци и демонстрации на различни кафе продукти под марка ще бъдат част 48-часовия кафе-маратон в София. От 9 май започва изграждането на впечатляваща с размерите си покривна конструкция, която ще подслони участниците в събитието.

Специални гости в празничните дни ще бъдат едни от големите имена в областта на модата, коафьорството, барманството, брейк-танците и бийтбокса.

Първият фестивален ден ще бъде посветен на специалните Nescafe-колекции на модна къща Aggata и фризьорска академия Stephan. На следващия ден, участие ще вземат брейкърите от Sleepwalkingz Crew и първият бийтбокс шампион на България Skiller.

Във втория ден ще се състои и голямата атракция - състезание между най-добрите бармани у нас.

По време на фестивалните дни Nescafe ще почерпи всеки един от гостите със седемте напитки на марката, предлагани на нашия пазар - 3in1, Classic, Frappe, Gold, Cool и Кафе Специалитети.

На фестивала, ще бъде представена премиерно и най-новата напитка от семейството на марката - Nescafe Xpress, повече информация за която феновете на студеното кафе, ще научат на 10 и 11 май. Студената кафе напитка в бутилка се пуска специално по повод 70 годишнината на марката след успеха, който пожъна в страни като Германия и Австрия.

Фестивалът е част от поредица събития, посветени на 70 годишния юбилей на марката.

Няма коментари: