неделя, 4 май 2008 г.

Кой накъде

сп. Мениджър - 142 стр.
Кой накъде



ГЕОРГИ ТОШЕВ напусна продуценгския стол на предаваното "Истории с Патрашкова" по ТВ2. Журналистът прие поканата на Би Би Си да участва в реализирането на филм за четири семейства, чиито домове са унищожени от урагана Катрина в Ню Орлианс. Едното е българско и Тошев ще заснеме неговата история, както и новия му дом. Обмисля завръщане на екран през есента с авторско предаване, има оферти от две телевизии. Почти седем години Георги Тошев бе лицето на "Другата България" по bTV. Скоро агенция "Прима" - продуцентската къща на предаването, ще обяви името на новия водещ.
***
МИРА ЛАЗАРОВА стана главен изпълнителен директор на новините в Re:tv. Новата новинарска телевизия, собственост на Иво Прокопиев и Светльо Божилов, се очаква да стартира през май. Мира Лазарова е бивш главен редактор на "Капитал Light" и сп. "Его". Преди да се насочи към печатните медии, заемаше директорския стол на "Новини и актуални предавания" на БНТ.
***
КОНСТАНТИН ТИЛЕВ оглави новото радио STAR FM. То излъчва на честотата на бившето "Инфорадио". В ефира на 105.6 MHz ще звучи рок, съчетан с кратки новини и актуална информация на всеки кръгъл час. Константин Тилев е един от създателите на първото частно радио у нас, FM+, а преди това дълги години беше един от емблематичните гласове на БНР.
***
МИА САНТОВА се раздели с издателите на българския вариант на Madame Figaro, списанието, на което бе главен редактор от декември 2007 г. Бившата водеща на новините в Нова телевизия в момента обмисля планове за бъдещето си. Тя има регистрирана фирма за продажба на самолетни билети, която носи нейното име - "Миа Травел". Главен редактор на Madame Figaro стана Соня Илиева, която досега бе редактор "Козметика" на списанието.
неделя, 4 май 2008 04:45:37

Няма коментари: