сряда, 20 август 2008 г.

Медиа Груп мери сили с ГОЛЕМИ

Пари - 22 стр.
Медиа Груп мери сили с ГОЛЕМИ

Сашка ПАНАЙОТОВА

Фирмата на янко янков успява, без да ползва външни услуги и подизпълнители
Клиенти се печелят с предлагане на пълна гама от рекламни услуги, качествено обслужване, ниски цени и задължително спазване на сроковете за работа, споделя формулата си за успех управителят на Национална рекламна компания Медиа Груп Янко Янков. Фирмата има лидерски позиции в рекламния бизнес в България.
Позиции
Ние сме една от най-големите рекламни компании в Централна Южна България, а в Старозагорска област определено сме първи, твърди 30-годишният мениджър. Днес той се гордее най-вече с факта, че за 4-годишното си съществуване на рекламния пазар е успял да създаде цялостна база и оборудване, за да затвори цикъла на рекламната дейност. Медиа Груп извършва пълно рекламно обслужване, като се започне от визитки, дипляни, брошури и се стигне до светещи табели, билбордове, включително и маркетингово проучване. Рекламната компания е успяла да спечели доверието на едни от най-проспериращите компании в България. Сред постоянните клиенти на Медиа Груп са фирми като Загорка, Пепси, Профи Линк, Мат Стар, минерална вода Торн Спринг, ядки Пенелопа. В България фирмата се явява подизпълнител на най-големите рекламни агенции. Обслужва фирми като Крес, Идо Стил, Дакс Медия, Сън Медия, Кривицки.
Началото
Янко Янков основава рекламна компания Медиа Груп преди 4 години. Тогава на регионалния пазар няма друга фирма, която да предлага цялостно рекламно обслужване. Помага му опитът в директния маркетинг, в който Янков навлиза едва 16-годишен. Преди да стартира собствения си бизнес, амбициозният мъж работи и в рекламна агенция, която се занимава с обслужване на хотели. В продължение на 4 години Янков инвестира 3 млн. лв. Само оборудването на автопарка на Медиа Груп струва 1 млн. лв. Още 2 млн. лв. влага в машини. Стартира бизнеса си с кредити от банки и изминава дълъг път, за да докаже ефективността му. Днес в компанията на Янков работят 20 души всеки в различна област -печат, предпечат, външна реклама и маркетингови проучвания.
***
Най-модерно оборудване
► Янко Янков притежава собствена печатна база и разполага с една от най-добрите машини
за широкоформатен дигитален печат с отлично качество на изображението.
► Към базата има и цех, в който се произвеждат всички светещи табели, букви, конструкции за билбордове и неонови
реклами.
► днес много хора в България са готови да отворят рекламна агенция, защото си мислят, че това е най-лесното нещо и там парите валят като дъжд.
► За Янков истината е друга - всичко е плод на денонощен труд и умение да рискуваш. да купиш машина за 300 хил. лв. и
да знаеш, че трябва да изплащаш по 3-4 хил. лв. на месец, за да върнеш кредита, не е толкова проста работа, обяснява младият бизнесмен. ► През изминалите 4 години Медиа Груп е реализирала редица големи проекти, сред които обличане на производствени сгради и увеселителни съоръжения.
***
4 години неуморен труд превърнаха фирмата в лидер
***
10 хил. кв. м ще са достатъчни да се събере на новата база и целият цикъл на производство
***
20 души работят в компанията
***
3 млн. лв. са инвестирани във фирмата: 1 млн. лв. струва само автопаркът и 2 млн. лв. за модерни машини
***
Текст под снимка
Днес много хора в България са готови да отворят рекламна агенция, защото си мислят, че това е най-лесното нещо и там парите валят като дъжд. за янко янков истината е друга - всичко е плод на денонощен труд и умение да рискуваш

сряда, 20 август 2008 02:50:37

1 коментар:

Даниела Николова каза...

В същото време г-н Янков не може или не иска да плати сумата от 528 лв по фактура на доставчик от 28/11/2008г. Парадоксално и смешно е някак на фона на цитираните мащаби и милиони...