вторник, 26 май 2009 г.

Представители на Google, Coca-Cola и Amazon на форум в София през октомври

Инвестор - Свят
Представители на Google, Coca-Cola и Amazon на форум в София през октомври



На 7 и 8 октомври 2009 г. в София ще се проведе първото по рода си събитие в областта на дигиталния маркетинг и интернет бизнеса за Югоизточна Европа: WebIT - eMarketing & Digital Business Expo.
Основният фокус на събитието, което ще се състои с медийното партньорство на Investor.bg, ще бъде дигиталната революция и промените на бизнеса в новите условия на технологично развитие. Домакин на събитието е Националният дворец на културата (НДК), организаторът е е-Академи. Изложението ще посетят специалисти в сферата на дигиталните технологии от над десет държави от Югоизточна Европа и цял свят.
Събитието ще се проведе в две части – конференция и изложение. Конферентната част на WebIT ще срещне българската аудитория с водещи експерти от цял свят, които ще говорят по най-горещите теми на съвременните интегрирани маркетинг комуникации и дигиталната социална среда. Програмата на събитието обхваща панели, сесии и case studies на теми, свързани с онлайн медии, дигитален маркетинг, управление на съдържанието, свързаност и хостинг, електронна търговия, социални медии и web 2.0 и др.
Според организаторите основната цел на лекторите няма да е комерсиална, а информативна – предаване на познания и опит, които могат да се прилагат непосредствено в работния процес. Повечето от поканените гост-лектори са представители на най-големите компании в дигиталния свят сред които: Google, Coca-Cola, eBay, Yandex, Amazon, Guardian, Ciao, BBC, Bytemobile и много други.
Изложбената част на WebIT е предназначена за фирмите експерти в областта на дигиталните технологии. WebIT е единственото изложение за е-Маркетинг в Югоизточна Европа, което го прави привлекателен център за хиляди клиенти и хора, вземащи решения в компаниите си, които имат осъзната нужда да научат повече за индустрията и да се срещнат с потенциални доставчици на решения. Организаторите предвиждат отстъпки за всеки направил предварително своята резервация за изложбена площ.

Няма коментари: