събота, 22 март 2008 г.

За тридесети път отваря врати изложението Стройко 2000

За тридесети път отваря врати изложението Стройко 2000

дата : 22 март 2008 г. 13:46 ч.
Щандовете са разположени върху осемте етажа на НДК
Щандовете са разположени върху осемте етажа на НДК


От 26 март до 1 април за 30-и пореден път Националният дворец на културата - София ще отвори вратите си специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000. Непрекъснатият успех на Стройко за изминалите 15 години го превърна в голям център за търговия.

Огромното множество производства, които съвременното строителство обхваща, определя нуждата от такива специализирани изложения, без които бихме се лишили от най-важния фактор в търговията - информацията.

Глобалната конкуренция кара производителите да изстискват докрай своите възможности. Така купувачите имат голям избор и той не е лесен. Модните тенденции в архитектурния дизайн и интериора се менят, технологиите непрекъснато се усъвършенстват. Стройко помага на строители и потребители да се ориентират в това многообразие.

По време на изложението ще бъдат показани както предмети за крайна употреба, като мебели, домашен текстил, аксесоари, така и такива, които се влагат в процеса на строителството - основни материали за груб строеж, за инсталации, строителна химия, дограми, хай-тек фасади, електро-, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации, нови материали за хидроизолации и топлоизолации, за довършителни работи, за подобряване на технологичните процеси и много други.

Повечето изложители са български търговци и производители. Голяма част от тях са и представители на производители от цял свят. Водещите световни марки присъстват на изложението. Все повече чужди фирми се интересуват от Стройко, особено след влизането ни в Европейския съюз. Това е резултат от повишаването на интереса към България като платежоспособен пазар и място за инвестиране.

Щандовете са разположени върху осемте етажа на НДК. Удобните връзки - асансьори и ескалатори, улесняват разглеждането. Входът е свободен. Счита се, че поне 20 000 души дневно посещават изложението. На Стройко 2000 има и много директни продажби, често с отстъпка в цените.

Официалното откриване на Тридесетото строително изложение Стройко 2000 ще бъде на 26 март, сряда, от 11 часа сутринта в централното фоайе на НДК.

Няма коментари: