сряда, 19 март 2008 г.

Започна седмото издание на "Кариери - Добра Кариера, Добър Живот"



Започна седмото издание на "Кариери - Добра Кариера, Добър Живот"


дата : 19 март 2008 г. 13:39 ч.


В Националния дворец на културата министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев даде официален старт на форума за студентски стаж и кариера "Кариери 2008 -Добра кариера, Добър живот". Това е седмото поредно провеждане на инициативата.
В присъствието на управителя на JobTiger Светлозар Петров и Антонис Кандзелис, изпълнителен директор на "Нестле България" АД - генерален спонсор на форума - министър Василев пожела успех и все по-добри възможности за развитие и професионална реализация на младите специалисти.
Тази година в Софийското издание на форум "Кариери 2008 - Добра кариера, Добър живот" участват 138 фирми от цялата страна, сред които 30 ИТ компании и 35 търговски дружества.
За първа година в отговор на нуждите на пазара на труда по време на форума се предлагат много работни места в сферата на услугите, което дава шанс и на студентите първи и втори курс да намерят подходяща реализация. Тази заетост би могла да бъде и алтернатива на студентските бригади в чужбина.

Няма коментари: